Redactia.ro
Home » Monden » Sărbătoare mare în familia lui Chef Bontea. Mama bucătarului a împlinit 90 de ani

Sărbătoare mare în familia lui Chef Bontea. Mama bucătarului a împlinit 90 de ani

Sorin Bontea este extrem de activ pe rețelele de socializare. Împărtășește multe dintre momentele sale importante cu cei care îl susțin. De data aceasta, juratul de la „Chefi la cuțite” a postat un mesaj emoționant pentru mama lui, pentru că aceasta își aniversează astăzi ziua de naștere.

Sorin Bontea are o relație specială cu mama sa. Este recunoscător pentru fiecare clipă pe care o trăiește alături de familia sa. Cheful a postat pe rețele de socializare o fotografie alături de mama sa, la care a adăugat mesajul: „La mulți ani, mama! #90”. Așa este. Mama bucătarului a împlinit 90 de ani.

Postarea a stâns peste 60 de mii de aprecieri și 19 mii de comentarii. De la colegii de emisiune, de trust, de televiziune până la persoane care doar îl urmăresc și îl apreciază, i-au urat multă sănătate și la mulți ani mamei sale.

Chef Bontea, un familist convins

Sorin Bontea are o familie frumoasă cu care foarte rar se laudă. E căsătorit din 1994 și are alături de soție doi copii.

„Dincolo de orice, sărbătorile trebuie să fie despre familie, despre oameni dragi, despre timp petrecut împreună. Sunt norocos să mai petrec un Paște alături de mama! Bucurați-vă de ai voștri părinți, bunici, rude și prieteni. Paște fericit!”, a transmis pe Instagram cheful în urmă cu câteva luni.

Deși se bucură de un succes răsunător în carieră, chef-ul avea alt vis când era mic.

„Nu mai știu câți ani aveam, zece, 11 ani și am fost la colindat. Mi-am luat chitara și mai aveam câțiva prieteni care cântau. Eram vreo trei care cântam și învățăm acordurile desenate pe hârtie. Am spus că vreau să merg la școala populară de artă. Cred că aveam și puțină voce pe vremea aceea. Când a trecut timpul, m-am angajat la 16 ani în bucătărie și de atunci…

Am încercat, pe la vreo 20 și ceva de ani, să mă apuc iar să învăț chitară. Am învățat vreo două-trei luni cu un profesor și nu am mai cântat.”, a declarat Sorin Bontea, în cadrul unui podcast.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: