Redactia.ro
Home » Monden » Sarcina Ginei Pistol, în pericol? Vedeta a dezvăluit că medicii i-au dat interdicții!

Sarcina Ginei Pistol, în pericol? Vedeta a dezvăluit că medicii i-au dat interdicții!

Gina Pistol

Sarcina Ginei Pistol, în pericol? Vedeta a dezvăluit că medicii i-au dat interdicții! Smiley și Gina Pistol vor deveni anul viitor părinți, iar marele anunț a fost făcut într-un mod inedit, cu ajutorul unui video emoționant, postat pe YouTube. Chiar dacă au fost nevoiți să ascundă secretul pentru câteva luni, aceștia au fost surprinși de paparazzi în timp ce se îndreptau către o clinică de specialitate, pentru analizele de rutină.

Însă Gina Pistol este nevoită să aibă grijă de ea mai mult ca deobicei, având în vedere că sarcina la vârste înaintate poate fi problematică. Astfel că, vedeta de 38 de ani a mărturisit că nu mai are voie să se ocupe de treburile casnice, interzise de medic, care culmea, îi făceau placere. “Ele fac curățenie, dragele de ele. Știu. Și eu fac la fel. E cel mai fain când rămâi singur acasă să faci curățenie. Doar că eu acum, din păcate, nu mai pot să fac curățenie. Îmi este dor de aspirator, recunosc. Dar eu când aspir, păi aspir nene în toate colțurile casei. Exteriorul casei, pe coș, interior, exterior, eu chiar aspir, dar acum nu mai am voie”, a mărturisit cu sinceritate Gina Pistol pentru revista Viva.

Gina Pistol detalii personale dezvăluite pe Instagram

Frumoasa Gina Pistol se luptă cu retenția de apă specifică acestei perioade de sarcină. Așa că, acesta nu a ezitat să adreseze câteva întrebări mămicilor de pe Instragram: „Voiam să vă spun că mă confrunt cu retenția de apă… deși, eu nu fac excese de niciun fel. Și, uneori, am impresia că sunt Gina de două ori. Vă întreb pe voi, cele care ați fost însărcinate, și pe cele care vă pregătiți să deveniți mame, cum procedați? Cum gestionați asta?”, a întrebat frumoasa Gina Pistol, în speranța că va fi ajutată.

“Ele fac curățenie, dragele de ele. Știu. Și eu fac la fel. E cel mai fain când rămâi singur acasă să faci curățenie. Doar că eu acum, din păcate, nu mai pot să fac curățenie. Îmi este dor de aspirator, recunosc. Dar eu când aspir, păi aspir nene în toate colțurile casei. Exteriorul casei, pe coș, interior, exterior, eu chiar aspir, dar acum nu mai am voie.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: