Redactia.ro
Home » Știri » Șase ani fără Ileana Ciuculete. Fiul său cel mare, în lacrimi la mormântul regretatei artistei

Șase ani fără Ileana Ciuculete. Fiul său cel mare, în lacrimi la mormântul regretatei artistei

Șase ani fără Ileana Ciuculete. Fiul său cel mare, în lacrimi la mormântul regretatei artistei

Ileana Ciuculete a fost una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară, care a plecat dintre noi în mod tragic. Avea doar 59 de ani, dar boala de care suferea a fost mai puternică decât organismul ei. Astăzi se împlinesc șase ani de când artista nu mai este printre noi, iar familia este cea mai afectată de plecarea timpurie a marii cântărețe.

Parastas la șase ani de la moartea Ilenei Ciuculete

Astăzi se fac șase ani de când Ileana Ciuculete nu se mai află printre noi. Cei care au iubit-o și i-au ascultat piesele de-a lungul timpului nu au uitat-o și încă își amintesc de ea drept o adevărată doamnă a muzicii populare. Aceasta a decedat la data de 14 martie 2017, în urma unei boli grave cu care a fost depistată de medici mult prea târziu: hepatita C și ciroză.

Mugurel Sfetcu a ajuns la mormântul mamei sale în ziua în care s-au împlinit 6 ani de când nu mai este printre noi și s-a asigurat că face tot ce este necesar din punct de vedere spiritual. A mers la pomenire doar cu cei dragi, care niciodată nu o vor uita pe marea artistă. Cu lacrimi în ochi a pregătit tot ce trebuie și a mers să o pomenească pe cea care i-a dat viață și i-a fost mereu alături.

„Suntem aici la mormânt, acum a vine preotul să citească. Am venit cu pachete, cu colivă, cum se face, o pomenim și după o să împărțim, am făcut totul. Urmează să vină părintele acum. Suntem câteva persoane, strict familia, nașa și nașul și o doamnă de aici”, a spus Mugurel Sfetcu, coform Spynews.

Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată

Se ia în calcul și deshumarea celebrei artiste, când se vor împlini șapte ani de la deces, mai exact în 2024. Actele locului de veci au rămas la Cornel Galeș și nici urmă de ele de când acesta a murit, ceea ce înseamnă că familia regretatei cântărețe nu poate face nicio mișcare în ceea ce privește amenjararea.

Mormântul s-a degradat și are nevoie de reparații, ceea ce nu este deloc posibil, pentru că nu pot primi aprobare fără acte. Astfel, copiii au de gând să mute rămășițele femeii la Craiova, dar abia după șapte ani de la deces, așa cum prevede legea. Fiul cel mare al Ilenei Ciuculete se va ocupa de toate demersurile și se va asigura că mama sa se va odihni într-un loc demn pentru un așa om.

„Fără acel act nu ne ia în considerare. Am dus actul acela, că fata lui Cornel, Claudia Galeș, a renunțat la drepturi, iar el, din partea lui, nu mai are pe nimeni. Mai suntem noi, dar pe mine asta mă interesează, să rezolvăm și această problemă. Crucea este crăpată mai demult. Probabil s-a mai deteriorat, vă dați seama…

Dacă nu am acte, nu putem face nimic. Asta a fost situația. Prin tot ce am trecut până acum ne-a întărit. A trecut. În caz că, Doamne ferește, nu vor să ne ajute, să facem acte, noi așteptăm. La șapte ani o strămutăm pe mămica la Craiova, că avem voie. Eu m-am săturat de lupte cu autoritățile’, a spus Mugurel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: