Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Saturn în Vărsător: Cum influențează semnele zodiacale până în 2026

Saturn în Vărsător: Cum influențează semnele zodiacale până în 2026

Top zodii campioane la flirt! La ce să fii atent cu ele

Cerul astrologic este în continuă mișcare, iar poziția planetelor în constelații poate avea un impact semnificativ asupra vieții noastre. Una dintre cele mai notabile schimbări în astrologie a fost intrarea lui Saturn în constelația Vărsătorului. Această tranzitare importantă a avut loc și va rămâne în vigoare până în 2026. Astrologul Maria Sopolnova ne oferă o perspectivă asupra modului în care această poziție a lui Saturn va afecta toate semnele zodiacale.

Perioada timpului lui Saturn în Vărsător este considerată a fi una în care oamenii sunt încurajați să se unească în jurul unui obiectiv comun. Această planetă aduce cu ea energii ale corectitudinii și disciplinării, iar învățarea acceptării evenimentelor este un aspect important al acestei tranzitații.

Berbec (21 martie – 19 aprilie): Berbecii vor experimenta o perioadă foarte bună în următorii ani. Acesta este momentul potrivit pentru a vă gândi la propria afacere sau chiar pentru a începe una. Prin eforturi susținute și lucrul în echipă cu persoane care împărtășesc aceleași idei, veți obține rezultate excelente. Cu toate acestea, trebuie să fiți conștienți de posibile tensiuni în relațiile cu rudele. În ceea ce privește sănătatea, trebuie să acordați atenție picioarelor.

Taur (20 aprilie – 21 mai): Taurii vor avea oportunități excelente pentru a se realiza profesional. Ar trebui să depuneți eforturi pentru a vă dezvolta cariera și pentru a vă atinge obiectivele. Dacă nu sunteți mulțumiți de actualul dvs. loc de muncă, acesta este momentul să luați în considerare o schimbare. Totuși, fiți pregătiți pentru situații neplăcute în relațiile cu superiorii sau partenerii. Lucrați pentru a armoniza relațiile în familie și aveți grijă de genunchii voștri.

Gemeni (22 mai – 21 iunie): Pentru Gemeni, aceasta este o perioadă extrem de importantă. Veți experimenta o transformare în modul vostru de gândire și în atitudinea voastră față de valorile spirituale. Dacă acționați cu cinste și nobil, veți avea succes în toate domeniile vieții voastre. Totuși, evitați comportamentul necinstit, deoarece acesta poate duce la situații neplăcute. Relațiile cu familia și prietenii pot să se deterioreze, așa că acordați atenție pelvisului și șoldurilor.

Rac (22 iunie – 22 iulie): Racii ar trebui să se concentreze în această perioadă pe consolidarea sănătății lor fizice și mentale. Vor avea loc multe evenimente în viața voastră, iar conștiința voastră va suferi o transformare reală. Relațiile personale s-au confruntat recent cu provocări, iar această criză ar putea duce la o stagnare în dezvoltarea voastră personală și la apatia în inimă. Totuși, este un moment potrivit pentru a rezolva probleme materiale, în special cele legate de moștenire. Practicile spirituale vă vor ajuta să vă restabiliți energia.

Leu (23 iulie – 22 august): În viața Leului vor avea loc evenimente importante care vor afecta în primul rând relațiile personale. Veți simți presiune din partea partenerului de viață și a colegilor de muncă. Cu toate că acest lucru nu vă place, veți lua măsuri pentru a pune capăt relațiilor care nu vă servesc. Nu veți permite nimănui să vă manipuleze. Aveți grijă de coloana voastră vertebrală.

Fecioara (23 august – 22 septembrie): Pentru Fecioare, este momentul perfect pentru a intra într-un nou flux de muncă. Aveți șansa de a obține succes în sfera serviciului și finanțelor. Cu toate acestea, trebuie să munciți din greu pentru a ajunge la aceste rezultate. Evitați să vă suprasolicitați și găsiți timp pentru odihnă. În următorii ani, evitați să luați împrumuturi sau credite ipotecare, deoarece ar putea fi dificil de returnat. Acordați atenție stomacului vostru și urmați practici spirituale pentru a vă menține echilibrul.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie): Pentru Balanță, este momentul potrivit pentru a începe proiectele voastre și chiar pentru a vă deschide propria afacere. Cu toate acestea, fiți atenți la gestionarea banilor și evitați investițiile în afaceri incerte. Această perioadă nu este potrivită pentru a întemeia o familie. Aveți grijă de ficatul și stomacul vostru și implicați-vă în practici spirituale.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): Scorpionii vor avea oportunități excelente pentru a rezolva probleme legate de locuință și alte aspecte casnice. Puteți începe renovări sau să vă extindeți spațiul de locuit. Aveți grijă să mențineți relațiile armonioase cu familia și prietenii, deoarece următorii doi ani pot fi emoțional instabili. Gestionarea stresului și a nervilor este importantă, iar plămânii trebuie protejați.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie): Pentru Sagetatori, această perioadă este potrivită pentru a-și pune în aplicare cele mai îndrăznețe idei și proiecte. Comunicați mai mult, întâlniți oameni utili și dezvoltați creativitatea și abilitățile de vânzare. Este important să faceți sport și să practicați activități spirituale. Acordați atenție relațiilor familiale și protejați plămânii, gâtul și brațele.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie): Pentru Capricorni, eforturile depuse vor aduce rezultate excelente și succesul mult așteptat. Lucrați la dezvoltarea abilităților voastre de vorbire în public și la avansarea în carieră. Mențineți curățenia în corpul vostru, combateți excesul de greutate, aveți grijă de ochi și gât.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie): Următorii ani vor fi o perioadă de transformare majoră pentru Vărsători. Auto-limitările sunt posibile, ceea ce poate afecta starea voastră de spirit. Cu toate acestea, veți găsi modalități de a fi fericiți. Dezvoltați-vă relațiile personale la un nivel superior și acordați atenție sănătății voastre fizice și psihice. Practicați sport, activități spirituale și asigurați-vă că luați vitamine. Aveți grijă de cap și coloana voastră vertebrală.

Pesti (19 februarie – 20 martie): Pentru Pești, această perioadă nu este ușoară, iar restricțiile legate de sănătate pot să apară. Acesta este momentul potrivit pentru a începe practici de meditație, yoga și biodinamică. Perioada este favorabilă pentru călătorii internaționale.

În concluzie, poziția lui Saturn în Vărsător aduce cu ea oportunități și provocări pentru toate semnele zodiacale. Este un moment de transformare și de învățare a lecțiilor de disciplină, corectitudine și acceptare a realității. Cu atenție și efort, fiecare semn zodiacal poate naviga cu succes prin această perioadă și poate să-și atingă obiectivele personale și profesionale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini