Redactia.ro
Home » Monden » Saveta Bogdan a ajuns la sapă de lemn. Interpreta de muzică populară este devastată

Saveta Bogdan a ajuns la sapă de lemn. Interpreta de muzică populară este devastată

Saveta Bogdan a ajuns la sapă de lemn

Saveta Bogdan a ajuns la sapă de lemn. Interpreta de muzică populară are probleme cu banii. După o viață întreagă de muncă, Saveta Bogdan primește o pensie extrem de mică de la stat, care abia îi ajunge să își plătească facturile.

Saveta Bogdan a ajuns la sapă de lemn. Interpreta de muzică populară este devastată

Saveta Bogdan este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. Artista se numără printre cei mai vechi cântăreți, având un succes formiadabil. Ajunsă la 86 de ani, Saveta Bogdan a declarat că are probleme cu banii. Vedeta a declarat că pensionarea nu a determinat-o să se retragă din carieră. După o viață întreagă de muncă, solista încasează o sumă mică de la star. Interpreta mărturisește că primeșe 1.200 de lei lunar, iar acești bani nu o ajută să își plătească cheltuielile. De asemenea, Saveta Bogdan primește de la UCIMR, (Asociația Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România – n.r.) suma de 600 de lei. Cu toate astea, banii nu sunt suficienți pentru un trai dcent.

„Eu am o pensie de 1.200 de lei și noroc, că mai iau încă jumătate din valoarea ei, de la UCIMR, și că mă mai cheamă lumea să mai cânt. În pandemie nu ne-a mai luat nimeni, nicăieri. Acum mai cânt seara la Taverna Covaci în Centrul Vechi și uite așa mă pot descurca și eu, greu, dar mă descurc”, a declarat Saveta Bogdan.

Saveta Bogran a cucerit întreaga lume cu vocea ei specială. Este extrem de iubită și apreciată pentru ceea ce face, iar fanii sunt entuziasmați de fiecare dată când își face apariția la evenimente. Celebra interpretă de muzică populară va avea o stea pe Aleea Celebrităților din America, după ce mai mulți fani ai artistei au decis să îi facă acest cadou. „În martie va fi gata steaua de pe Aleea Personalităților. Le-am dat numele exact și imediat cum e gata, cei care se ocupă o fotografiază și îmi vor trimite. Steaua asta pentru mine este ceva extraordinar! Eu sunt respectată și iubită, nu doar în țară”, a mai precizat Saveta Bogdan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: