Redactia.ro
Home » Monden » Scandal de proporții la un McDonald’s! Gestul surprinzător făcut de o femeie care aștepta la coadă la drive-thru

Scandal de proporții la un McDonald’s! Gestul surprinzător făcut de o femeie care aștepta la coadă la drive-thru

Scandal de proporții la un McDonald’s!

Scandal de proporții la un McDonald’s! Gestul unei femei care se afla la coadă la McDonald’s la drive-thru a devenit viral în mediul online. După ce a așteptat mai bine de 15 minute pe loc, în fața tejghelei, din cauza unui autoturism, acesta a izbucnit.

Scandal de proporții la un McDonald’s! Gestul surprinzător făcut de o femeie care aștepta la coadă la drive-thru

Scandal de proporții la un McDonald’s! O femeie din America a devenit virală în mediul online. Mai multe persoane aflate la McDonald’s, la drive-thru, au avut parte de un scandal de proporții. După ce a așteptat mai bine de 15 minute în același loc, pentru că mașina din fața sa nu se mișca absolut deloc, o femeie a făcut un gest surprinzător. Pentru că șoferul care stătea de mult timp la coadă, fără să se miște, aceasta a decis să-i atragă atenția într-un mod inedit. Femeia l-a luat la rost, dedicându-i o melodie.

După ce a dat play la muzică, oamenii din jur au scos telefoanele și au imortalizat momentul. Mai exact, clienta fas-food-ului se numea ”Get out the way” (trad. ”Dă-te din calea mea”) și era cântată de Ludacris. Cel care a postat clipul video cu momentulul haios, a scris și câteva cuvinte la descriere ”Bărbatul în mașina roșie a fost nesimțit timp de 15 minute, fără să mint, așa că femeia din fața mea a pus melodia asta”. Imaginile au devenit virale imediat pe TikTok, iar multe lume a reacționat la gestul femeii.

@chasityrodriguez93

Red truck being a Karen, woman in front of us wasn’t having it! I love it here🤣😜

♬ original sound – 🌻Chasity🌻

Scenă incredibilă la Mc McDonald’s

O altă scenă incredibilă a avut loc în parcarea unui restaurant McDonald’s. În urmă cu doi ani, o femeie a născut în parcarea fast food-lui McDonalds. Întâmplarea a avut loc în Melbourne, Australia, iar soțul acesteia le-a povestit angajaților de la McDonald’s că, în timp ce aștepta o ambulanță, soția sa însărcinată a născut în parcare. ”Am servit clientul cât am putut de repede cu băuturi și o cutie de mâncare, după care el a plecat, echipa de atunci fiind destul de îngrijorată.”,a povestit Ainsley Shillington pentru Daily Mail Australia.

Femeia a făcut și o glumă, spunând că prima dorință a mamei după ce a născut a fost să ceară un burger. Atât soțul, cât și soția au mâncat chiar înainte să ajungă și ambulanța. Nu s-a aflat sexul copilului pentru că medicii de pe ambulanță au ales să-i trimită pe aceștia de urgență la cel mai apropiat spital.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: