Redactia.ro
Home » Știri » Scandal în Parlamentul României! George Simion și Diana Șoșoacă s-au războit în plină ședință: ”Te agresez!”

Scandal în Parlamentul României! George Simion și Diana Șoșoacă s-au războit în plină ședință: ”Te agresez!”

În cadrul unei ședințe tensionate din Parlamentul României, liderul partidului AUR, George Simion, a fost implicat într-un derapaj halucinant la adresa senatoarei Diana Șoșoacă. Confruntarea intensă dintre cei doi a avut loc în timpul dezbaterii bugetului pentru 2024 și s-a soldat cu amenințări grave și atitudini agresive.

În cursul ședinței parlamentare dedicate dezbaterii bugetului, tensionarea atmosferei a atins cote alarmante când Senatoarea Diana Șoșoacă și liderul AUR, George Simion, s-au confruntat direct. Incidentul a fost punctul culminant al unui schimb de acuze și injurii reciproce, ce a avut loc în fața întregii adunări legislative.

George Simion și Diana Șoșoacă s-au războit în Parlament

Una dintre acuzațiile explozive ale Șoșoacă a vizat comportamentul lui Simion și modul în care acesta își promova agenda politică. Într-un moment tensionat, Senatoarea a încercat să distrugă afișul pe care liderul AUR îl ținea în mână, escaladând conflictul la un nivel fizic. Acest act de protest a declanșat o reacție vehementă din partea lui George Simion, care nu s-a sfiit să reacționeze într-un mod neadecvat și periculos.

Derapajul halucinant al lui George Simion a atins apogeul când acesta a amenințat-o pe Diana Șoșoacă cu o agresiune sexuală. O astfel de amenințare de natură sexuală într-un cadru parlamentar este nu doar de neacceptat, ci și deosebit de gravă, reprezentând o încălcare flagrantă a eticii și normelor de conduită în acest mediu.

George Simon, președintele AUR: Asta-i atitudinea voastră…

Diana Șoșoacă, senator: Pleacă de lângă mine, că nu știu ce-ți fac.

George Simion: Te agresez sexual, scroafo!

Diana Șoșoacă: Ce faci, mă, tu?

George Simion: Te agresez sexual.

Diana Șoșoacă: Mă agresezi, tu, sexual, mă? Pe cine agresezi tu, sexual, mă? Nu ți-e rușine, bă violentule? Fătălăii de la AUR. Fă-tă-lă-ul!, fă-tă-lă-ul!

George Simion i-a distrus telefonul senatoarei

Confuzia și tensiunea au culminat atunci când George Simion a lovit telefonul senatoarei, dispozitivul pe care aceasta îl folosea pentru a filma incidentul. Încercarea de a îngrădi libertatea de exprimare a Șoșoacă prin distrugerea mijloacelor de înregistrare a evenimentului a adăugat o notă de brutalitate în atmosfera deja tensionată a ședinței parlamentare.

În ciuda incidentului, ambii protagoniști au continuat să transmită live întreaga confruntare, aducând astfel în atenția publicului detaliile neplăcute ale întâmplării. Membrii AUR au format un scut în jurul lui George Simion, protejându-l de tentativa senatoarei de a-l filma de aproape.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: