Redactia.ro
Home » Știri » Scandal între Gabriela Firea și fosta colegă de la Antena 1, Simona Gherghe. De la ce a pornit totul

Scandal între Gabriela Firea și fosta colegă de la Antena 1, Simona Gherghe. De la ce a pornit totul

Gabriela Firea a rupt prietenia cu Simona Gherghe după alegerile locale

Rezultatele alegerilor locale pare că lasă urme adânci în viața Gabrielei Firea, după ce nu a mai fost votată primar al Capitalei.  Fostul edil a încheiat o prietenie strânsă cu prezentatoarea de la Antena 1, Simona Gherghe. Motivul… Soțul acesteia din urmă i-a condus campania de candidatură lui Nicușor Dan, potrivit cancan.ro

Soțul Simonei Gherghe, Răzvan Săndulescu, șeful de campanie al lui Nicușor Dan

Răzvan Săndulescu, soțul Simonei Gherghe a stins o pritenie între soția sa și Gabriela Firea din cauză că a devenit șef de campanie al contracandidatului lui Firea la alegerile locale, Nicușor Dan, potrivit cancan.ro Fostul edil a recunoscut într-o conferință de presă că gestul lui Răzvan Săndulescu nu i-a picat deloc bine.  Ea a blamat și modul de conduită al lui Nicușor Dan, lovind, astfel, direct în cei ce îi considera prieteni până nu de mult.

”Da, cel care e șeful campaniei lui Nicușor Dan este soțul Simonei Gherghe, fosta mea domnișoară de onoare de la nunta cu Florentin Pandele. A spus lucruri neadevărate despre Monica Capatos, soția lui Dan Capatos. Ea este prietenă și a Simonei Gherghe, nu doar a mea. Ei știu și cine sunt nașii și cine ne sunt prietenii’, a declarat Gabriela Firea.

Răzvan Săndulescu, coordonator PNL, din 2002

Soțul Simonei Gherghe a fost mai întâi jurnalist,  fondator al Kensington Communications, trainer de comunicare politică și consultant politic începând din anul 2000.Între anii 2000-2002, a fost consilier al președintelui PNL, Valeriu Stoica, iar între 2002-2004 a coordonat departamentul de PR al PNL. De asemenea, a fost membru în staff-ul de campanie al lui Traian Băsescu, la alegerile prezidențiale din 2004 și are în CV zeci de campanii electorale în România și Republica Moldova. Nu în ultimul rând, de numele lui Răzvan Săndulescu este legată campania lui Nicușor Dan pentru alegerile la Primăria Capitalei. Campanie care a fost încununată de succes.

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu s-au căsătorit pe 7 iulie 2018. Vedeta de televiziune a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 39 de ani, atunci când a adus-o pe lume pe Ana Georgia. Doi ani mai târziu, vedeta a născut cel de-al doilea copil, la vârsta de 41 de ani.

Loading...