Redactia.ro
Home » Sport » Scandal la CFR! Un jucător prins băut la volan după ce și-a agresat nevasta

Scandal la CFR! Un jucător prins băut la volan după ce și-a agresat nevasta

Scandal la CFR!

Scandal la CFR. Unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai campioanei României, Paulo Vinicius a fost prins săptămâna trecută băut la volan.

Sud americanul s-ar fi certat cu soția sa, pe care apoi a și agresat-o. Aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar a refuzat emiterea unui ordin de protecție. Apoi, fotbalistul s-a suit la volan deși băuse. Femeia a sunat imediat la 112, iar Paulo Vinicius a fost oprit de poliție, în cartierul Gheorghieni. Poliția a emis un comunicat în care se explică toată situație. Fundașul este unul dintre oamenii de bază a lui Dan Petrescu. S-a transferat la campioana României în anul 2017. Sud americanul a adunat până acum 100 de meciuri pentru clujeni.

Scandal la CFR! Comunicatul poliției

„La data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 02.40, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 3 Poliţie au fost sesizaţi despre faptul că, într-un apartament dintr-un imobil situat pe raza cartierului Gheorgheni are loc un conflict. La faţa locului, poliţiştii au identificat o femeie de 34 de ani, care a relatat că, în cursul serii, în urma unor discuţii în contradictoriu între aceasta şi sotul său, ar fi fost agresată fizic.
A fost solicitat un echipaj medical, femeia fiind trasportată la o unitate medială… Femeia a refuzat emiterea unui Ordin de protecţie provizoriu. Poliţiştii nu l-au găsit pe bărbatul de 35 de ani la faţa locului, motiv pentru care, au procedat la căutarea acestuia, fiind identificat pe strada Detunată din municipiul Cluj-Napoca, a fost testat cu aparatul etilotest, reieşind o alcoolemie de peste 0.30 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i reţinut permisul de conducere. În cauză, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, se arată în comunicatul oficial al poliției din Cluj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: