Redactia.ro
Home » Monden » Scandal la Survivor! Andreea Tonciu l-a făcut cu ou și cu oțet pe Zanni: ”Îi manipulează pe toți”

Scandal la Survivor! Andreea Tonciu l-a făcut cu ou și cu oțet pe Zanni: ”Îi manipulează pe toți”

Recent, lumea showbiz-ului românesc a fost martora unor declarații incendiare făcute de Andreea Tonciu, fostă concurentă în emisiunea Survivor All Stars, în cadrul unei apariții în emisiunea populară a lui Cătălin Măruță. Tonciu, cunoscută pentru personalitatea sa vibrantă și directă, nu a ezitat să-și exprime părerile neînfrânate față de foștii colegi de competiție, în special față de Zanni, un alt concurent marcant al sezonului.

Deși participarea sa la Survivor All Stars a fost scurtă, Andreea Tonciu a lăsat o impresie puternică atât asupra colegilor de echipă, cât și asupra adversarilor din echipa „Războinicilor”. Fosta „Faimoasă” nu a putut trece peste antipatiile formate în cadrul competiției, declarându-i „război” lui Zanni, una dintre cele mai controversate figuri ale sezonului.

Andreea Tonciu l-a făcut praf pe Zanni de la Survivor

Într-o discuție sinceră cu Cătălin Măruță, Tonciu a dezvăluit că, deși inițial îl considera pe Zanni un candidat favorit pentru victoria finală în Survivor, atitudinea și acțiunile lui ulterioare au determinat-o să-și schimbe radical opinia. Acuzațiile aduse de Tonciu includ subestimarea ei de către Zanni și o naivitate din partea ei în a crede promisiunile acestuia. Aceste tensiuni subliniază dinamica mai complexă și adesea imprevizibilă dintre concurenții din reality-show-uri, unde alianțele și rivalitățile se schimbă rapid.

Andreea Tonciu a mărturisit că, urmărind competiția de la distanță, s-a simțit adesea frustrată de desfășurarea evenimentelor, până la punctul de a dori să „sparge televizorul de nervi”. Criticile sale nu se limitează la un singur concurent, ci vizează comportamentul mai multor participanți de la All Stars, ceea ce reflectă perspectivele complexe și adesea conflictuale care pot merge în astfel de emisiuni.

„Îmi vine să sparg televizorul, dar am dat 100 de milioane pe el și nu mă îndur. Mă enervează multe persoane de acolo. Zanni mă enervează rău de tot! Îmi iau hate, nu-mi iau hate, nu mă interesează. Ce s-a dus acolo să fie dictator? Eu acum realizez cât de naivă am fost eu. Eu l-am ascultat pe Zanni, Andreea Tonciu, care nu îl ascultă pe soțul ei, l-a ascultat pe Zanni.

M-a făcut cu capul! Îi manipulează pe toți. Dar cine e Zanni? Mă enervează pentru că m-a subestimat. Eu sunt o persoană extrem de sinceră și am spus ce caut eu la Survivor. A vorbit că sunt veriga slabă. Știu că sunt, că nu sunt vreo sportivă! Îmi zicea că dacă îl ascult, rămân în concurs. La final o să ne revedem și am să-i spun eu niște vorbe! Nu îi spun aici că luăm amendă!”, a spus Tonciu în emisiunea de la Pro TV.

Cine crede Andreea Tonciu că va fi marele câștigător

Într-o întorsătură surprinzătoare, Andreea Tonciu și-a exprimat speranța ca premiul mare și recunoașterea să meargă către un membru al echipei „Războinicilor”, subliniind dorința ca trofeul și suma de 100.000 de euro să ajungă la cineva „care chiar are nevoie de acești bani”. Această declarație evidențiază o latură empatică a vedetei, în ciuda rivalităților și tensiunilor evidențiate anterior.

„Aș vrea să câștige cineva de la Războinici, care are copil acasă și are nevoie de bani. De la Faimoși nu, că ei au bani”, a mai spus Tonciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: