Redactia.ro
Home » Știri » Scandal la Tribunalul din Galați! Un recidivist a aruncat cu Biblia spre judecător

Scandal la Tribunalul din Galați! Un recidivist a aruncat cu Biblia spre judecător

Gest inedit din partea unui recidivist din Galați! Bărbatul a fost reținut pentru că furase un taxi. Ulterior, chemat la tribunal pentru a da declarații, a venit cu o condiție neașteptată, urmată de amenințări.

Scandal într-o sală de judecată din Galați! Un recidivist a aruncat cu Biblia în judecător

Gălățeanul reținut i-a uimit pe toți din sala de tribunal. A cerut patru porții de ciorbă de burtă doar pentru a da declarații. Bineînțeles, nu s-a oprit aici. Bărbatul a trecut și la amenințări. Mai mult decât atât, a recurs la un gest neobișnuit, care, din nou, a luat prin surprindere pe toți din sală. Bărbatul a luat Biblia din sala de judecată și a vrut să o arunce spre judecător.

Cum era de așteptat, cererea lui nu a fost acceptată. Judecătorul a decis arestarea preventivă a bărbatului şi deschiderea unui nou dosar penal pentru ultraj judiciar și încălcarea solemnității ședinței de judecată. Recidivistul avea şi antecedente penale pentru furt și tâlhărie. Audiat de procurori, individul a recunoscut acuzațiile și a invocat că era flămând și foarte obosit în momentul judecării propunerii de arestare.

În dosarul privind furtul taxiului, bărbatul de 35 de ani a fost condamnat la 9 luni de închisoare, sentința fiind definitivă. Pedeapsa a fost contopită cu noua condamnare dispusă în dosarul de ultraj judiciar, astfel că a rezultat o pedeapsă de un an, șase luni și zece zile de închisoare în regim de detenție. Decizia nu este definitivă.

Scandal într-o sală de judecată din Galați! Un recidivist a aruncat cu Biblia în judecător

Bărbatul de 35 de ani a fost prins în iunie 2021, după ce a furat un taxi, chiar de sub nasul șoferului. Acesta lăsase mașina pornită și coborâse pentru a-și lua ceva de la un magazin, când gălățeanul a urcat la volan și a demarat în trombă.

Furtul a fost anunțat imediat la 112. Ulterior, autoturismul a fost găsit abandonat, pe o stradă din Galați, în aceeași zi. Din interior dispăruse telefonul șoferului.

Ce nu știa hoțul e că aparatul avea instalată funcția de localizare, și așa au ajuns oamenii legii imediat și la el. A fost reținut și dus la Judecătoria Galați cu propunerea de arestare preventivă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: