Redactia.ro
Home » Monden » Scandal mare în showbiz! Jador și Zanni sunt la cuțite din cauza Oanei Ciocan

Scandal mare în showbiz! Jador și Zanni sunt la cuțite din cauza Oanei Ciocan

Jador se află din nou în centrul atenției după ce Zanni l-a acuzat că ar fi fost abuziv față de fosta sa iubită, Oana Ciocan. Zanni a susținut că Jador a avut un comportament violent în relația sa, însă Jador a negat ferm aceste acuzații. Într-o declarație publică, el a transmis că nu și-ar răni niciodată fosta iubită, afirmând că a iubit-o foarte mult și că aceste acuzații sunt neadevărate.

Acuzațiile lansate de Zanni

Zanni, fost coleg al lui Jador la diverse emisiuni, a făcut declarații surprinzătoare în care îl acuză pe artist de comportament agresiv. Conform spuselor lui Zanni, Jador ar fi avut un comportament nepotrivit față de Oana Ciocan, cu care a avut o relație în trecut. Aceste acuzații au stârnit un val de reacții în mediul online, mai ales având în vedere că fanii lui Jador nu se așteptau la astfel de zvonuri.

Deși relația dintre Jador și Oana Ciocan s-a încheiat de ceva timp, această acuzație a readus în atenția publicului tensiunile care au existat între ei. Fanii artistului au fost curioși să afle răspunsul acestuia la acuzațiile lui Zanni.

Cele mai jegoase manipulări. Am vorbit cu Oana Ciocan și mi-a zis cât ai hărțuit-o, lovit-o și cât ți-ai bătut joc de ea. Șterge-ți d***u declarațiile astea din bot și marș la cerșit de atenție pe alte subiecte. Oana îmi este colegă de junglă și-mi permit să intervin, altfel ignoram. Ești un gunoi de om care, în timp ce vinde iluzia că și-a iubit nevasta, ea de fapt stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă. Lasă vrăjeala, că știm tot”, i-a transmis Zanni lui Jador.

Răspunsul lui Jador

În urma acuzațiilor aduse, Jador a venit cu o replică fermă. El a transmis prin intermediul rețelelor de socializare un mesaj clar, în care a negat categoric acuzațiile de abuz. Artistul a afirmat că a iubit-o pe Oana și nu i-ar fi făcut niciodată rău. El a subliniat faptul că zvonurile lansate de Zanni sunt menite să-l defăimeze și să creeze tensiuni nejustificate.

Pentru oamenii răi care inventează lucruri, vreau să spun că eu am iubit-o foarte mult pe Oana și niciodată nu i-aș fi făcut rău. Îmi pare rău că lumea crede astfel de minciuni”, a declarat Jador.

Impactul acuzațiilor asupra imaginii publice a lui Jador

Acuzațiile de abuz sunt extrem de serioase și pot avea un impact major asupra imaginii publice a oricărei vedete. În cazul lui Jador, fanii săi par să fie împărțiți. Unii îi acordă sprijinul și susțin că aceste acuzații sunt false, în timp ce alții sunt sceptici și așteaptă mai multe informații pentru a-și forma o părere clară.

Este de așteptat ca acest scandal să continue să fie dezbătut în mediul public și în presă. Totuși, Jador își menține poziția și încearcă să-și apere imaginea, respingând cu fermitate acuzațiile. Rămâne de văzut dacă vor apărea alte detalii care să clarifice situația sau dacă va exista o reconciliere între cei implicați.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: