Redactia.ro
Home » Stil de viață » Scandal pe taxa pentru deschiderea sticlei de vin. Ce a făcut o femeie când a văzut nota de plată: „M-a lăsat fără cuvinte”

Scandal pe taxa pentru deschiderea sticlei de vin. Ce a făcut o femeie când a văzut nota de plată: „M-a lăsat fără cuvinte”

Scandal pe taxa pentru deschiderea sticlei de vin. Ce a făcut o femeie când a văzut nota de plată: „M-a lăsat fără cuvinte”
Scandal pe taxa pentru deschiderea sticlei de vin. Iată ce a făcut o femeie când a văzut nota de plată

Scandal pe taxa pentru deschiderea sticlei de vin

Într-o vinotecă din Palermo, Italia, a avut loc un eveniment neobișnuit, când o clientă a primit o notă de plată care includea o taxă de 8 euro pentru „deschiderea” sticlei de vin. Femeia, nemulțumită de suma adăugată la nota de plată, a decis să-și împărtășească experiența pe platforma Facebook, transformându-și nemulțumirea într-o mișcare de protest.

Ce a făcut o femeie când a văzut nota de plată

În urma postării sale, femeia a primit susținere din partea internauților, care au distribuit povestea ei și i-au oferit sfaturi pentru a face față situației neplăcute pe care o trăise.

Nota de plată publicată dezvăluia o sumă totală de 40,90 euro pentru trei sandvișuri și o sticlă de vin, la care se adăugau cei 8 euro pentru „serviciul de deschidere” al sticlei. Femeia s-a arătat surprinsă de această taxă, pe care a considerat-o excesivă, mai ales că ospătărița avea încheietura umflată și a fost nevoită să cheme un manager pentru a deschide sticla.

„Trei sandvişuri şi un vin, 40,90 euro şi până aici nu mă pot plânge. Ceea ce m-a lăsat fără cuvinte au fost cei 8 euro pentru scoaterea dopului”, a scris femeia pe rețelele sociale, potrivit Playtech.

În mesajul ei, femeia a relatat că, după ce managerul a deschis sticla, aceasta a fost pur și simplu așezată pe masă, fără să i se toarne vinul în pahar sau să i se ofere gheață. Această neglijență a alimentat nemulțumirea internauților și a intensificat discuțiile pe rețelele sociale cu privire la practicile comerciale și la comportamentul nepoliticos al vinotecii.

Postarea femeii a devenit virală, iar utilizatorii rețelelor sociale au reacționat cu umor și sarcasm față de această taxă adăugată. Unii au speculat dacă sticla de vin a fost deschisă cu o sabie, având în vedere suma percepută, în timp ce alții au sugerat clienților să-și aducă propriul tirbușon de acasă. Un alt internaut a ironizat posibilitatea ca în viitor restaurantele să perceapă o taxă suplimentară pentru adăugarea parmezanului la pastele cu sos roșu, conform sursei citate.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: