Redactia.ro
Home » Monden » Două foste concurente de la Puterea Dragostei s-au certat din cauza bărbaților

Două foste concurente de la Puterea Dragostei s-au certat din cauza bărbaților

Bianca Comănici. Foto: Instagram

Două foste concurente ale emisiunii Puterea Dragostei, Berna și Bianca Comănici s-au certat în mediul online din cauza bărbaților. Acest conflict, izbucnit în văzul tuturor, a adus la suprafață tensiuni vechi de aproape cinci ani, iar la originea acestora se află, inevitabil, un bărbat.

De unde a pornit scandalul

Scandalul dintre Berna și Bianca a început să prindă contur acum câțiva ani, când acuzațiile au început să zboare dintr-o parte în alta. Bianca Comănici, una dintre protagoniste, a acuzat-o pe Berna că ar avea intenții neclare față de Livian, pe atunci partenerul Biancăi. Livian, cunoscut publicului larg ca fiul lui Nelson Mondialul, pare să fi fost mărul discordiei între cele două femei. Situația a escaladat când, conform spuselor Biancăi, Berna a făcut pasul de a-l suna pe Livian, gest care a adâncit neîncrederea și suspiciunile.

Nu s-au iertat deloc

Conflictul a fost temporar lăsat deoparte, Bianca susținând că a reușit să depășească acel moment tensionat și că a iertat, dar, după cum se dovedește, nu a uitat. Rana veche a fost redeschisă când Berna și-a găsit un nou partener, moment pe care Bianca l-a așteptat pentru a se răzbuna. Cu ocazia unui eveniment la care amândouă au participat, situația a degenerat rapid. Bianca a profitat de faptul că se aflau amândouă în mașina iubitului Bernei, încercând să-l seducă, propunându-i chiar să alerge goi prin pădure, o provocare care a culminat cu întrebarea în rusă dacă ar fi dispus să-și înșele iubita.

Reacția Bernei nu a întârziat să apară, aceasta coborându-le pe Bianca și pe una dintre prietenele sale din mașină în urma incidentului. Deși acest episod a avut loc acum mai bine de un an, detaliile sale abia acum au început să fie discutate în public, stârnind un val de reacții și jigniri în mediul online.

Mesaj dur în spațiul online

Bianca Comănici, vizibil afectată de acuzațiile care continuă să planeze asupra ei, a răspuns dur pe rețelele sociale, negând categoric că ar fi făcut avansuri partenerului Bernei și atribuind întreaga situație unei confuzii sau unei stări psihice alterate ale acesteia. Declarațiile sale online sunt pline de emoție și evidențiază frustrarea acumulată: „De unde până unde să scoți aberația asta, după un an și jumătate, că m-am dat eu la gagiul tău?! Tu când l-ai sunat pe fostul? Nu mai vorbesc cu tine, pentru că ești o crizată! Faci în ultimul hal! Nu știu, ori ești schizofrenică, ori ai ADHD! Nu știu ce este în căpățâna aia a ta, dar creier îți lipsește mult!”

Ce se întâmplă în cadrul unui reality show

Acest scandal nu doar că a zguduit relația dintre Berna și Bianca, dar a și atras atenția asupra dinamicii și presiunilor care pot exista în cadrul unui reality show, punând în lumină cât de intens pot fi percepute conflictele într-un mediu suprasaturat de emoții și tensiuni. Scandalul dintre Berna și Bianca Comănici rămâne un subiect fierbinte pe agenda publică, reflectând atât complexitatea relațiilor umane, cât și impactul pe care televiziunea și celebritatea îl pot avea asupra vieților personale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: