Redactia.ro
Home » Știri » Scandalos! Profesoara de română din Bistrița, limbaj extrem de obscen la ora online cu elevii săi

Scandalos! Profesoara de română din Bistrița, limbaj extrem de obscen la ora online cu elevii săi

O profesoară română din Bistrița a fost surprinsă folosind limbaj extrem de obscen chiar în timpul unei ore online cu elevii săi de clasa a noua. Halucinantă este și reacția profesoarei, după ce imaginile cu ea au devenit virale pe Internet.

Profesoara de română de la Colegiul Național Liviu Rebreanu din Bistrița pare că și-a pierdut orice urmă de răbdare și înțelegere față de elevii săi de clasa a noua, cărora avea să le predea basmul cult. Doar că numai cultă nu i-a fost exprimarea doamnei profesoare atunci când s-a enervat că unul dintre elevi nu a înțeles intriga basmului predat.

Profesoara de română, limbaj extrem de obscen la ora online

Profesoara de română a folosit o exprimare extrem de plastică atunci când a vrut să explice unui elev care este de fapt relația de iubire din basmul cult „Fata de împărat și fiul văduvei” de Petre Ispirescu.

Așa cum poate se mai întâmplă, unul dintre elevi nu ar fi înțeles care este intriga basmului. În acel moment, se pare că profesoara de Limba și Literatura Română s-a enervat pe situație într-atât de tare încât a folosit un limbaj extrem de obscen pentru a oferi explicația perfectă privind relația dintre fata de împărat și fiul văduvei.

„Este relația de iubire, mă…! Este între o fată de domnitor, fata președintelui, se F**E cu … cu unu care vinde baraboi în piață”, le-a transmis profesoara de română elevilor săi.

Era de așteptat că această explicație a fost „apreciată” de elevi, așa că a ajuns să fie împărtășită masiv pe rețelele de socializare.

Explicația profesoarei cu limbaj extrem de obscen

Imaginile cu profesoara de română de la Colegiul Național Liviu Rebreanu din Bistrița s-au viralizat extrem de repede. În urma înregistrării apărute atât în spațiul online, cât și în presă, conducerea unității de învățământ, dar și cea a Inspectoratului Școlar Județean au demarat verificări cu privire la comportamentul profesoarei de română.

Mai mult, chiar și profesoara de română a vorbit despre acest episod. Profesoara Daniela Fulga a explicat că nu ar fi folosit cuvinte obscene, dar îi pare rău că a ridicat tonul și că le-a creat disconfort elevilor și colegilor nevoiți să se întâlnească pentru a discuta în urma imaginilor scandaloase.

Negreala se întinde peste această școală de prestigiu! Îmi pare rău că am prilejuit aruncarea unei pete negre peste un liceu centenar. (…) Că am creat un disconfort pentru toți cei ce lucrează aici și au venit aseară. (…) NEG aceste cuvinte care se insinuează că le-aș fi folosit. (…) Este vocea mea. Tonul este prea ridicat pentru context. Pe mine mă deranjează în această filmare tonul cu care vorbesc. Recunosc că tonul e prea ridicat. (…) Dar acolo m-am bâlbâit, nu am folosit cuvântul care se insinuează”, a explicat doamna profesoara de limba română Daniela Fulga, potrivit celor de la Bistriteanul.

În urma acestor imagini, consiliului de administrație al Colegiului Național Liviu Rebreanu din Bistrița a decis efectuarea unui consult medical pentru cadrul didactic. De asemenea, pentru faptele sale, profesoara va urma să fie sancționată, așa cum prevede legea. Însă toate aceste măsuri se vor lua cu adevărat abia după ce toți cei implicați îți vor finaliza verificările.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini