Redactia.ro
Home » Sport » Scandalul “videochat” nu-l interesează pe Becali! Panțîru a venit la FCSB!

Scandalul “videochat” nu-l interesează pe Becali! Panțîru a venit la FCSB!

GALERIE FOTO (2) Pantiru a semnat cu FCSB

Scandalul “videochat” nu-l interesează pe Becali! Panțîru rămâne după ce s-a aflat că ar fi câștigat bani în acest fel. Ieri, FCSB a anunțat că l-a luat pe Ionuț Panțîru, dar a izbucnit un adevărat scandal. Gazeta Sporturilor a dezvăluit faptul că, fotbalistul a făcut în trecut videochat pentru a-și ajuta cu bani mama care era bolnavă. Această informație a stărnit un val de comentarii în mediul online. Gigi Becali nu pare însă afectat de aceste informații.

„Panțîru avea niște probleme. Tot am vrut să-l iau. Va fi cel mai tare fundaș stânga din România din toate timpurile. Eu îl iert. Am vorbit și cu jucătorii și au zis că nu au nicio problem cu asta. Am vorbit și cu duhovnicul lui. Era un copil.S-a căit pentru ce a făcut”, a declarant Becali la Pro X.

Fundașul stânga de 23 de ani adus de la Poli Iași a semnat azi pe 3 ani.

FCSB l-a luat pe atacantul Lukasz Gikiewicz

Gigi Becali nu se mai oprește. Transferă pe bandă rulantă. Astăzi, Gigi Becali a luat un atacant. Este vorba despre polonezul Lukasz Gikiewicz. Acesta a semnat un contract valabil pe 6 luni și va primi bani doar dacă va juca bine. „Atacantul a venit deja, semnează contractul. Păi e pe acolo, a venit azi noapte la ora 2. E polonez, a semnat pe 6 luni. Nu ştiu cine e şi cum îl cheamă. Mi l-a recomandat cineva şi merg pe mâna lui. Omul nu vrea bani, vrea numai dacă confirmă”, a declarant finanțatorul FCSB. Gikiewicz i-a fost recomandat de Edi Iordănescu. Becali mai vrea încă un jucător. Fundașul central, Alexandru Pașcanu (20 de ani), care ar fi liber de contract.

Unde a mai jucat Lukasz Gikiewicz

Gikiewicz a jucat în ultimii 4 ani în zona arabă. În acest moment este liber de contract după ce a plecat de la Hajer din Arabia Saudită. A mai jucat la LKS Lodz, Slask Wroclaw, Omonia Nicosia, AEL Limassol, Levski Sofia și Al Faisaly. Cu Al Faisaly a câștigat titlul de campioană în Iordania și titlul de golgheter, cu 14 goluri. În 2012 a cucerit cu Slask Wroclaw campionatul Poloniei și Supercupa Poloniei. Atacantul are 31 de ani, 1,88 m înălțime. Cota de piață a lui Gikiewicz este de 225.000 de euro.

Loading...