Redactia.ro
Home » TV » Scenariu de telenovelă spaniolă la „Chefi la cuțite”. Și-a părăsit soția însărcinată după ce s-a îndrăgostit nebunește de o colegă 

Scenariu de telenovelă spaniolă la „Chefi la cuțite”. Și-a părăsit soția însărcinată după ce s-a îndrăgostit nebunește de o colegă 

concurent chefi la cutite

Scenariu de film la emisiunea „Chefi la cuțite”! Printre noii concurenți ai emisiunii se află și Dorian Florea, care a dezvăluit publicului o întâmplare din viața sa, pe care o consideră o mare greșeală. Bărbatul a luat o decizie regretabilă, părăsindu-și soția în timpul sarcinii acesteia, după ce s-a îndrăgostit de o colegă de muncă. Iată toate detaliile!

Scenariu de film la „Chefi la cuțite”. Și-a părăsit soția după ce s-a îndrăgostit nebunește de o colegă

Dorian Florea a intrat în atenția celor trei chefi cu abilitățile sale culinare impresionante, dezvoltate încă din copilărie. Cu toate acestea, pe lângă talentul său în bucătărie, bărbatul a reușit să capteze atenția juriului și prin dezvăluirea unor aspecte din viața sa personală, care nu sunt tocmai surse de mândrie.

„Pe la vârsta de 15 ani m-am angajat ca ospătar cu acordul părinților pentru că îmi trebuia bani. De mic mi-a plăcut să îmi necăjesc părinții și mai pe toată lumea. Mi-a plăcut viața. Pe la vârsta de 23 de ani mi-am cunoscut frumoasa soție în Italia.

Toată lumea i-a zis să nu aibă treabă cu mine că sunt doar un golan. Am încercat să o cuceresc, iar până la urmă am reușit. În prima seară în care am ieșit, am mers la chinezi și am luat un inel cu 5 euro. Așa am cerut-o, iar în trei luni de zile am făcut cununia. Pot să zic că m-a binecuvântat Dumnezeu!”, a povestit concurentul.

Dorian Florea i-a lăsat fără cuvinte pe chefi datorită poveștii sale de viață

Dorian Florea a avut o evoluție interesantă în carieră, trecând de la meseria de ospătar la cea de chef. Această schimbare i-a adus atât bucurie, cât și una dintre cele mai mari greșeli ale vieții sale. Bărbatul a dezvăluit că în timpul perioadei când soția sa era însărcinată, s-a îndrăgostit de o colegă de muncă și a ales să părăsească familia.

Cu toate acestea, această poveste nu a avut o durată lungă de viață, deoarece Dorian și-a dat seama că a făcut o greșeală uriașă. După aproximativ un an, s-a întors la familia pe care o părăsise, iar soția l-a primit înapoi în viața ei, având puterea să ierte infidelitatea bărbatului pe care îl iubea.

„Am greșit foarte mult față de soția mea. M-am apropiat mai mult decât trebuia de o colegă. Soția mea era gravidă, iar eu am plecat de acasă. Ceea ce i-am făcut soției mele nu e de iertat. Nu cred, și poate zic un lucru mare, nici mama nu m-ar fi iertat!

Anul trecut din iulie, mi-am luat hainele de unde am stat și m-am dus înapoi acasă lângă băiețelul meu, dar și lângă fetița mea. M-a binecuvântat Dumnezeu cu o soție bună, pentru că nu orice femeie trece peste lucrul ăsta ca și cum nu s-ar fi întâmplat. De multe ori cauți cai verzi pe pereți când ai acasă lună și stele. Am fost plecat un an”, a concluzionat concurentul.

Sursă foto Antena 1

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: