Redactia.ro
Home » Sport » Scenariu incredibil! Alexa ar putea să-l înlocuiască pe Pancu la Rapid!

Scenariu incredibil! Alexa ar putea să-l înlocuiască pe Pancu la Rapid!

Scenariu incredibil

Scenariu incredibil! În scurt timp Daniel Pancu ar putea fi demis de la Rapid. Potrivit Gazetei Sporturilor, în locul lui ar putea veni Dan Alexa.

Daniel Pancu ar putea să-și piardă locul. Șefii rapidiștilor au decis să mai aibă răbdare doar două meciuri. Rapid întâlnește pe Sportul Snagov pe 3 noiembrie și pe U Cluj pe 9 noiemnrie. Dacă echipa nu câștigă, cel mai probabil Daniel Pancu va fi demis. Favorit pentru postul de antrenor al Rapidului, pare a fi Dan Alexa. Rămas liber de contract, după ce a fost dat afară de la Astra, tehncianul ar putea accepta oferta. Acesta i-a mai pregătit pe giuleșteni în sezonul 2015-2016.

Rapid este pe locul 7

Rapid este pe locul 7, în Liga a 2-a. După 12 meciuri, a adunat 21 de puncte. Elevii lui Pancu au 6 puncte mai puțin decât liderul CS Mioveni. Au însă și mai puține meciuri jucate. Daniel Pancu a promovat cu Rapid din Liga a 3-a în Liga a 2-a. Dan Alexa, antrenorul care îl poate înlocuit pe Pancu a mai antrenat-o pe Rapid un sezon. Atunci a promovat echipa în Liga 1, dar clubul a intrat în faliment în acel moment. Se pare că fostul antrenor al Astrei Giurgiu ar fi avut deja primele întâlniri cu șefii de la Rapid. Alexa are trei promovări în Liga 1, cu ACS Poli, Rapid și Dunărea Călărași.

”De ce încă un club uriaș a intrat în aceea zonă de nepăsare superioară pe care se intemeiază din păcate parcă toate eșecurile din fotbalul nostru?Toată tristețea care mă încearcă nu ma face mai slab ,nici mai puternic. Doar uman!” scria Dan Alexa atunci când a plecat de la Rapid.

Citește și: FCSB s-a calificat în sferturile Cupei României! Andrei Vlad, eroul meciului

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini