Redactia.ro
Home » Știri » Scene de coșmar într-un autobuz: Un adolescent a vandalizat totul în jurul lui după ce s-a certat cu șoferul

Scene de coșmar într-un autobuz: Un adolescent a vandalizat totul în jurul lui după ce s-a certat cu șoferul

Un adolescent a vandalizat un întreg autobuz în Iași.

Un incident șocant a avut loc în Iași, când un adolescent a distrus un autobuz de călători, declanșând un act de vandalism extrem după un conflict cu șoferul. Totul a pornit de la faptul că tânărul a urcat în mijlocul de transport fără bilet, iar șoferul a decis să ia măsuri.

Șoferul autobuzului, conștient de lipsa biletului, i-a cerut tânărului să coboare din mijlocul de transport. Însă, în loc să se supună solicitării șoferului, adolescentul a reacționat violent, escaladând rapid conflictul. Furios, a început să arunce cu pietre în geamurile autobuzului, provocând pagube serioase și punând în pericol viața călătorilor prezenți în acel moment.

Tânărul a vandalizat totul în jurul lui după ce s-a certat cu șoferul

Într-o încercare de a documenta evenimentul, șoferul a filmat întregul incident, dezvăluind amploarea distrugerilor. Geamurile din zona călătorilor și cele din zona șoferului au fost sparte, iar întregul autobuz a devenit un peisaj al dezordinii provocate de furia adolescentului.

„Autobuz la Oprișeni. De un minor. Parbriz spart, da? Geam șofer spart. A aruncat cu pietrele de pe jos. Nu avea bilet, l-am rugat să coboare și asta a fost răsplata. Totul este spart”, a declarat șoferul, exprimându-și șocul față de violența tânărului.

Oamenii legii au intervenit în acest caz

După producerea incidentului, poliția a intervenit pentru a face verificări. Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, unde au fost colectate informații și au fost realizate primele investigații. În urma acestui eveniment, șoferul a relatat cu detalii întregul incident, deschizând astfel drumul unei anchete care se află în desfășurare.

„În data de 07.12.2023, în jurul orei 20.45, în autobuzul ce deservea traseul 803 a avut loc un incident între un călător care circula fără bilet și șoferul autobuzului. Șoferul i-a solicitat călătorului să coboare, iar acesta a devenit violent, după coborâre aruncând cu pietre în geamurile autobuzului. La fața locului s-a deplasat un echipaj de Poliție care a înregistrat incidentul și efectuează o anchetă”, a comunicat poliția într-un comunicat oficial.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: