Redactia.ro
Home » Monden » Scene dramatice în casa Mireasa. Ambulanța a fost chemată de urgență

Scene dramatice în casa Mireasa. Ambulanța a fost chemată de urgență

GALERIE FOTO (2) Scene dramatice în casa Mireasa

Scene dramatice în casa Mireasa. Momente de panică în casa Mireasa. Nora s-a simțit foarte rău, iar o ambulanță a ajuns de urgență în fața casei. Tânăra de 29 de ani a avut nevoie de intervenția medicilor, la fel și doamna Dana, mama lui Leo.

Scene dramatice în casa Mireasa. Ambulanța a fost chemată de urgență

Deși iubirea ar trebui să aducă numai fericire în relația a două persoane, pentru Nora și Leo, acest lucru le-a adus multă suferință. Sătulă de jignirile venite din partea doamnei Dana, mama lui Leo, acesteia i s-a făcut rău. Așadar, o ambulanță a fost chemată, iar medicii au fost nevoiți să intervină. De asemenea, mama lui Leo a avut și ea nevoie de ajutorul medicilor. Nora s-a simțit foarte rău și toată casa a intervenit pentru a o ajuta. „De ce îmi dai Doamne, atâta suferință?”, spunea Nora. Tânăra a decis să părăsească competiția pentru că nu mai suporta conflictul cu mama fostului ei iubit. De asemenea, Leo și Nora au decis să se despartă. „Și pentru el este mai ok să plec, pentru că prezența mea îl afectează. Dacă își reface viața, înseamnă că nu am fost eu persoana potrivită pentru el”, a spus aceasta în cadrul emisiunii.

După ce medicii i-au acordat primul ajutor, Leo a cărat-o în camera lui pe brațe și a stat cu ea până și-a revenit. „Sunt cu tine aici. Nu mai plânge, de ce plângi?! Încerci un pic să miști degetele? Facem un pic de masaj la mână, gata trebuie să te ridici, să nu mai plângi”, încerca acesta să o liniștească.

De cealaltă parte, doamna Dana a acuzat stări de rău, iar Leo a fost nevoit să meargă și la mama lui. Aceasta a spus că Alin și Valentin râd pe seama ei, declarând că este văzută ca o mammă care stă în fața fericirii fiului ei. „Eu mor aici. De ce vă bateți joc de mine? Să vină familia să mă ia acasă! Leșină și vă e milă, nu? La mine nu vă gândiți că sunt mamă? Nu am dreptul să îmi apăr copilul. Eu dacă nu cad jos și nu leșin, înseamnă că sunt bine?

Ce suntem noi, râsul lumii? Că tu o vrei și eu nu o vreau, că mă pun în calea dragostei tale. Valentin m-a făcut proastă, m-a făcut scârbă, cât să mai pot? Din vina ta că te-ai asociat cu așa ceva. De ce ai ajuns cu ea în cameră?”, spunea doamna Dana, în lacrimi.

Doamna Dana, asalt împotriva Norei

Mama lui Leo a recunoscut în nenumărate rânduri că nu o acceptă pe Nora în familia ei. Mai mult, doamna Dana i-a adus numeroase jigniri Norei, declarând că aceasta nu are un trecut decent și că este mai mare decât fiul ei. Deși Leo a încercat să își apare relația, cei doi au ajuns la concluzia că cel mai bine ar fi să meargă pe drumuri separate.

„De-acum o să fiu în spinarea ta, să vedem ce faci! Dacă familiei tale îi place, să vedem. Ai venit și l-ai tras de mână. Ești bătrână pentru el. Dacă tu-l dorești pe Leo și nu mă respecți, eu voi sta în spatele vostru, câte zile vom avea aici. Dacă tu ești atât de josnică și continui această mizerie. Vi aici cu povești d-astea și vrăjeală d-asta de adormit copiii. Lasă-mi copilul în pace. Vezi-ți de trecutul tău, de bărbații din viața mea. Ești lângă copilul meu, tu crezi că îmi mănânci capul, ca lui. Vezi că disperi o familie, că facem circ la televizor, ce vrei? Ai probleme la cap? ”, i-a spus doamna Dana Norei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: