Redactia.ro
Home » Știri » Scene MACABRE pe calea ferată, în România, în noaptea de miercuri spre joi. Doi tineri, găsiţi morţi!

Scene MACABRE pe calea ferată, în România, în noaptea de miercuri spre joi. Doi tineri, găsiţi morţi!

CFR Călători anunță noi scumpiri pentru biletele de tren! Vești proaste pentru români

Poliţia din Călăraşi investighează o serie de morți suspecte, survenite în noaptea de miercuri spre joi, de-a lungul liniei de cale ferată Fetești – Lehliu Gară.

O tânără a fost găsită la circa 200 de metri de gara Ciulnița, între șinele de cale ferată, în jurul orei 23:00. Era decedată în urma unei lovituri violente, la cap, conform site-ului marinbadea.ro.

Sursa citată susţine că tatăl acesteia ar fi ofițer călărășean pensionat din structurile Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale.

Ar fi fost găsită între șinele de cale ferată

Se pare că tânăra, în vârstă de 26 de ani, venea de la Constanța. A fost găsită, în jurul orei 23:00, de către aparținători, între șinele de cale ferată.

Era așteptată de sora ei, cu care a purtat mai multe discuții video pe WhatsApp. Nu a mai răspuns la telefon cu câteva minute ca trenul să intre în gara Ciulnița. A fost găsită lovită la cap.

Dramă şi la Sărulești Gară

Potrivit sursei citate, pe raza satului Sărulești Gară, în jurul orei 21:00, a fost găsită o altă persoană călcată de un tren marfar. A fost tăiată în bucăți și împrăștiată pe o lungime de 500 de metri, de-a lungul căii ferate.

Victima ar avea 24 de ani, din județul Teleorman. Ar fi încercat să traverseze calea ferată după ce, conform datelor, autoturismul cu care se deplasa acesta ar fi rămas fără carburant. Ar fi fost surprins de tren pe calea ferată.

Accident feroviar şi în Dâmboviţa

O mașină a fost lovită de un tren de călători, marți seara, la trecerea de cale ferată în comuna Doicești. Din fericire, potrivit ISU Dâmbovița, nu au existat victime.

La scurt timp după impact, echipajele de intervenție au început operațiunile de degajare a autoturismului de pe calea ferată. După câteva minute de activitate intensă a pompierilor militari, mașina lovită a fost degajată de pe șine, iar circulația feroviară, care fusese oprită, a fost reluată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: