Redactia.ro
Home » Știri » Scene parcă rupte din filme în Grecia. Minunea de la Mănăstirea Sfântul David

Scene parcă rupte din filme în Grecia. Minunea de la Mănăstirea Sfântul David

GALERIE FOTO (2)

Scene incredibile au avut loc în Grecia zilele trecut. Totul s-a petrecut la Mănăstirea Sfântul David din Evia. Flăcările au mistuit totul din jur, în schimb lăcașul de cult și vegetația ce îl înconjura au rămas neatinse. Oamenii vorbesc despre o minune. Iată fotografiile incredibile!

Minunea de la Mănăstirea Sfântul David

Un lucru mai puțin obișnuit a avut loc la o Mănăstire din Grecia. Nu este un secret faptul că țara a fost cuprinsă de flăcări în ultimele zile. Un incediu puternic s-a pornit și în zona unei mănăstiri. Satele au fost mistuite, dar ceea ce i-a șocat pe localnici a fost faptul că mănăstirea și vegetația ce o înconjura a rămas neatinsă. Conform unei postări de pe rețelele sociale ale unei publicații grecești, toată lumea ar fi fost evacuată, dar trei dintre călugării lăcașului de cult au refuzat să părăsească zona.

Flăcările au o înălțime de 30 până la 40 de metri și înconjoară mănăstirea. Ne sufocăm din cauza fumului.„, a fost declarația unui monah.

Minunea de la Mănăstirea Sf. David din Evia. Focul s-a oprit brusc. O mănăstire și peste 10 sate au fost înconjurate de flăcări în nordul insulei Evia, situată la o distanță de 200 de kilometri de Atena, iar incendiul parea scăpat de sub control, au relatat pompierii eleni aflați la fața locului. În timp ce localnicii din satele și cătunele amenințate de flăcări au fost evacuați, trei călugări de la mănăstirea Sfântul David, situată în apropiere de Rovies, în nordul insulei Evia, au refuzat să părăsească zona, a precizat presa locală, informație confirmată de pompieri. Și totuși… Mănăstirea Sfântul David a rămas neatinsă de flăcări, nici măcar copacii din interior nu au avut de suferit, deși focul izbucnit în pădurea de pin ce înconjoară lăcașul a incinerat pur și simplu tot ce a întâlnit în cale. ”Focul uriaș a devastat toată pădurea din jurul mănăstirii Cuviosului David, din Evia. Când a ajuns la un metru de clădirile Mănăstirii, focul s-a oprit brusc, ca de o mână atotputernică și s-a întors, ca un animal rănit, înapoi în pădure. Minunat este Dumnezeu întru sfinții Lui”.”, arată postarea publicată pe facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini