Redactia.ro
Home » Știri » Scene șocante în județul Ilfov! Un bărbat a fost ucis de socrul său chiar în fața soției

Scene șocante în județul Ilfov! Un bărbat a fost ucis de socrul său chiar în fața soției

Scene șocante în județul Ilfov! Un bărbat a fost ucis de socrul său chiar în fața soției

Un bărbat din județul Ilfov a avut parte de un sfârșit tragic! Acesta a fost înjunghiat chiar de socrul său chiar în fața soției. 

Un bărbat a fost ucis de socrul său chiar în fața soției

Un bărbat de 40 de ani din Ilfov a fost ucis chiar de socrul său miercuri seara, 24 februarie, în apropiere de București. Abia căsătorit, tânărul a murit sub ochii soției lui, care nu și-a putut împiedica tatăl să comită crima.

Crima cumplită a avut loc în apartamentul unde femeia și proaspătul său soț locuiau cu chirie. Cei doi erau căsătoriți de trei luni, iar după o vizită a socrului, în vârtă de 48 de ani, și pupă câteva pahare de alcool, bărbații s-au luat la harță. Niciunul dintre cei doi nu a vrut să cedeze, iar disputa a degenerat.

Totul s-a întâmplat sub privirile îngrozite ale fiicei criminalului, care a văzut cum propriul tată îl înjunghie plin de furie pe soțul ei. A încercat să facă ceva, dar tatăl a rănit-o și pe ea la umăr. La fața locului a fost chemată o ambulanță, dar medicii au încercat în zadar să îl resusciteze pe tânărul înjunghiat.

După ce și-a ucis ginerele, socrul ar fi luat telefonul acestuia și ar fi început să transmită live pe o rețea socială crima comisă. Postarea ar fi fost ștearsă la câteva minute distanță.

Mama bărbatului ucis spune că a fost amenințată de socrul acestuia

În stare de șoc, mama tânărului a venit la sediul Poliției. A spus că ucigașul băiatului ei ar fi anunțat-o mai demult ce are de gând să facă. Aceasta a mai povestit că soția fiului ei a fost rănită la umăr, în încercarea de a-și salva bărbatul.

În stare de șoc, femeia a avut nevoie de intervenția unui echipaj medical, care a preluat-o și a dus-o la cel mai apropiat spital. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și de polițiștii din cadrul serviciului Omoruri.

”Pe mine nu m-a agresat decât verbal, amenințându-mă că mi-l bagă în pământ lângă celălalt copil!”, a declarat femeia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: