Redactia.ro
Home » Știri » Un actor s-a sinucis din cauza soției. Bărbatul a transmis ultimele clipe din viață într-un live pe Facebook

Un actor s-a sinucis din cauza soției. Bărbatul a transmis ultimele clipe din viață într-un live pe Facebook

Actorul indian Sandeep Nahar a fost găsit luni, 15 februarie, fără suflare în casa sa din Mumbai. Oamenii legii efectuează cercetări pentru a descoperi în ce împrejurări s-a produs decesul bărbatului, dar actorul a postat un live pe Facebook, chiar înainte de a-și pune capăt zilelor. 

 

Bărbatul a transmis ultimele clipe din viață într-un live pe Facebook

Actorul Sandeep Nahar nu trecea printr-o perioadă plăcută a vieții sale. Actorul a mărturisit că a fost hărțuit și șantajat atât de soția sa, Kanchan, dar și de soacră. Bărbatul a mai susținut că relația cu partenera se transformase într-o relație toxică, plină de certuri și de reproșuri. Apropiații cuplului au mai susțin că cele afirmate de Sandeep Nahar sunt adevărate, ba mai mult, au declarat în fața anchetatorilor că actorul  suferit și o traumă din cauza soției sale.

„S-a sinucis din cauza unei relaţii toxice. Cred că în societatea de acum bărbații sunt mai nesiguri decât femeile, deoarece o acuzație falsă a femeilor poate ruina viața bărbaților”, a afirmat un apropiat al actorului.
Actorul a ales să își împărtățească suferința pe pagina de Facebook, în care vorbea atât despre decizia de a se sinucide, cât și despre nemulțumirea față de politica din Bollywood  din cauza căreia nu a ami avut nicio oportunitate. Soția și mai mulți prieteni l-au găsit pe bărbat fără suflare în locuința sa și l-au transportat imediat la spital, însă a fost mult prea târziu. Oamenii legii au declarat varianta oficială a decesului prin sinucidere. Însă, este așteptat raportul post-mortem, iar ancheta este încă în desfășurare.
„Sandeep Nahar își împărtășește suferința într-o relație toxică chiar înainte de a muri prin sinucidere. El spune că poți duce orice alt stres, dar nu acesta, dat de o soție psihotică, controlantă, abuzivă. A încercat destul, dar nu mai poate suporta”, se arată într-un mesaj postat pe contul de Twitter, alături de ultimele clipe de viață ale actorului.
Sandeep Nahar a jucat în filemele „M S Dhoni: The Untold Story” şi „Kesari” alături de Sushant Singh Rajput, un actor a cărui moarte este învăluită în mister, deoarece a fost găsit mort în locuința sa în luna mai a anului trecut.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: