Redactia.ro
Home » Știri » Schimbare importantă la Pro TV. Cu cine a fost înlocuită Adela Popescu de la „Vorbește lumea”

Schimbare importantă la Pro TV. Cu cine a fost înlocuită Adela Popescu de la „Vorbește lumea”

GALERIE FOTO (4) Schimbare importantă la Pro TV. Cu cine a fost înlocuită Adela Popescu de la „Vorbește lumea”

Adela Popescu de la „Vorbește lumea” lipsește de pe micile ecrane, iar o altă celebritate i-a luat locul pentru o vreme. Iată despre cine este vorba.

Schimbare importantă la Pro TV. Cu cine a fost înlocuită Adela Popescu de la „Vorbește lumea”

Adela Popescu se află în Dominicană, acolo unde ea și colegii ei filmează Sunt celebru, scoate-mă de aici!, așa că o altă celebritate din România îi ține, provizoriu, locul. Noua prezentatoare este Lili Sandu, care va apărea pe post de luni până vineri, de la ora 13.00, alături de Bogdan Ciudoiu și Shurubel, foști oameni de radio.

Lili Sandu a pășit în platou astăzi cu zâmbetul pe buze și cu multă bucurie, în timp ce colegii i-au urat bun venit, au îmbrățișat-o și au sărutat-o pe obraz. Ca să-și pună în evidență formele, ea a îmbrăcat o rochie mulată pe corp, cu decolteu destul de amplu.

Foto: captură story Instagram / vorbeste_lumea_oficial
Foto: captură story Instagram / vorbeste_lumea_oficial
Foto: captură story Instagram / vorbeste_lumea_oficial

„Sunt extrem de fericită să mă reîntorc în televiziune și mai mult decât atât să mă alătur ca și prezentator al unei emisiuni care ocupă un loc special în inima mea. «Vorbește lumea» este un proiect de suflet și abia aștept să îmi beau cafeaua împreună cu telespectatorii și cu cei doi minunați, Shurubel și Bogdan!”, a spus ea, care a fost completată de colegii ei.

Mulți au fost extrem de încântați când au aflat cine e noua prezentatoare în emisiunea de la Pro TV. Ei au lăsat mesaje pe Instagram în secțiunea de comentarii a paginii oficiale Vorbește lumea.

„Eram sigură că despre Lili Sandu este vorba! Sunteți o super echipă 💖💖💖 îmi place foarte mult așa. Bine ați revenit!!!”, „Asa da! Cea mai buna alegere! 👏👏”, „Cea mai bună echipă 👏👏👏” – sunt doar câteva dintre mesaje.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: