Redactia.ro
Home » Știri » Schimbări importante făcute de Digi pentru abonați. Anunțul de ultim moment al companiei

Schimbări importante făcute de Digi pentru abonați. Anunțul de ultim moment al companiei

Digi România, un lider în furnizarea de servicii convergente de comunicații electronice, vine cu vești excelente pentru abonații săi. Dacă ai un contract de internet sau televiziune cu Digi, sau intenționezi să îți faci unul, compania pregătește schimbări semnificative care vor beneficia toți clienții începând din această vară.

Pachetul START: O ofertă atractivă pentru abonați

Digi România a lansat Pachetul START, o ofertă specială destinată clienților săi, disponibilă de la doar 53 lei lunar. Acest pachet este conceput atât pentru cei care au deja o afacere, cât și pentru cei care doresc să înceapă una. Oferta include internet fix ultrarapid și stabil, furnizat prin conexiune pe fibră optică cu adresă fixă de IP. De asemenea, beneficiați de telefonie mobilă cu minute naționale și internet mobil nelimitate. În plus, la portare, puteți achiziționa telefoane mobile în 24 de rate cu 0 avans.

Servicii individuale pentru nevoi diverse

Serviciile din Pachetul START pot fi contractate și individual, pentru a se potrivi cât mai bine nevoilor fiecărui utilizator. Iată câteva detalii despre aceste servicii:

Telefonie mobilă Business Nelimitat: Costul este de 1,65 € lunar timp de 6 luni, după care se aplică tariful de 3,3 € lunar.
Internet fix Acces 500: Poți crea o rețea internă sigură, beneficiind de viteze de download de până la 500 Mbps și upload de până la 250 Mbps, pentru doar 9 € lunar.
Investiții și creșteri semnificative
În anul 2023, Digi Communications a investit 730 milioane de euro în cheltuieli de capital, sporind și modernizând capacitățile rețelei sale în toate piețele unde activează. În același timp, compania a continuat să genereze valoare pentru acționari, înregistrând o creștere anuală compusă a dividendului brut de 24% în perioada 2017-2023.

Compania a raportat venituri de 1,7 miliarde de euro în 2023, marcând o creștere de 13% comparativ cu anul precedent. De asemenea, EBITDA ajustată a înregistrat o creștere de 17% față de 2022, ajungând la 591,2 milioane de euro.

Performanțe remarcabile și planuri de extindere

„Digi Communications continuă să fie o poveste de creștere dinamică și ne bucurăm că suntem printre cei mai performanți emitenți de la Bursa de Valori București în acest an. Considerăm acest lucru ca fiind o recunoaștere a performanței noastre operaționale solide și a încrederii pieței în direcția noastră strategică. Suntem în fața unei oportunități excepționale de a construi un operator de telecomunicații de top în Europa, pornit din România”, a declarat Serghei Bulgac, CEO Digi Communications.

Piețele principale ale companiei, România și Spania, arată o creștere continuă și rapidă. În paralel, Digi Communications se pregătește intens pentru lansările comerciale planificate în Portugalia și Belgia, spre finalul acestui an. Aceste evoluții semnificative promit să stimuleze creșterea în anii următori, iar angajamentul companiei față de crearea de valoare pentru acționari este mai ferm ca niciodată.

Beneficiile noilor oferte pentru abonați

Noua ofertă Pachetul START vine cu multiple beneficii pentru abonați:

Conexiune stabilă și rapidă: Internetul fix pe fibră optică oferă viteze mari și stabilitate, esențiale pentru afaceri și utilizatori casnici.
Flexibilitate: Posibilitatea de a contracta servicii individuale permite utilizatorilor să aleagă exact ceea ce au nevoie.
Telefonie mobilă avantajoasă: Minute naționale și internet mobil nelimitat la costuri reduse sunt ideale pentru utilizatorii care doresc să fie mereu conectați.
Achiziții în rate: Posibilitatea de a achiziționa telefoane mobile în 24 de rate fără avans facilitează accesul la tehnologie de ultimă generație.
Recomandări pentru noii abonați
Pentru cei care plănuiesc să devină abonați Digi, este recomandat să analizeze toate opțiunile disponibile și să aleagă pachetul care se potrivește cel mai bine nevoilor lor. Asigurarea că toate condițiile și beneficiile sunt clar înțelese va ajuta la maximizarea avantajelor oferite de Digi.

Digi România continuă să își demonstreze angajamentul față de inovație și excelență în serviciile de comunicații electronice. Cu investiții semnificative și o creștere constantă, compania se poziționează ca un lider de piață, oferind clienților săi soluții moderne și eficiente. Noua ofertă Pachetul START este un exemplu clar al dedicării companiei pentru a satisface nevoile variate ale abonaților săi, oferindu-le servicii de înaltă calitate la prețuri competitive.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: