Redactia.ro
Home » Monden » Schimbări majore pentru PRO TV. Unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori și-a anunțat plecarea

Schimbări majore pentru PRO TV. Unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori și-a anunțat plecarea

Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta! Unul dintre cei mai iubiți prezentatori din România pleacă de la PRO TV. Despre cine este vorba și care este motivul plecării. O altă vedetă se întoarce la trustul media.

Cove părăsește PRO TV

Plecarea lui Cove de la PRO TV a luat prin surprindere pe toată lumea. Prezentatorul nu doar că renunță la emisiunea pe care a prezentat-o timp de nai buni, ci va pleca definitiv de la postul TV. Motivul? dorește să se dedice mai mult scenei de teatru. Cove le-a transmis celor care îl iubesc și îl apreciază că îi așteaptă la Teatrul Ion Creangă.

Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea. A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă astept în continuare la Teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a declarat Cove.

Adela Popescu se întoarce pe sticlă!

Vestea proastă cum că îndrăgitul Cove va părăsi postul de televiziune a luat pe toată lumea prin surprindere. La fel de surprinși, dar și încântați au fost urmăritorii PRO TV când au aflat că Adela Popescu se va întoarce pe micile ecrane. Vedeta a luat pauză de la locul de muncă din cauza sarcinii. Recent ea a adus pe lume cel de-al treilea copil al familiei Vâlcan-Popescu. Acum că toate merg ca pe roate și cei mici se înțeleg perfect, Adela a decis să se întoarcă la cârmele emisiunii „Vorbește lumea”.

Dragii mei, nu mă așteptam să vă dau așa rapid această veste, dar… mă întorc! De luni ne revedem la Vorbește Lumea, de la 10:30. Știu deja că voi avea emoții să fim împreună, așa că sper să-mi fiți aproape și să vedeți ce v-am pregătit alături de colegii mei. Cum Radu e gata să îmi pregătească sandwich-ul de dimineață, mamaie să îl supravegheze pe bebeluș, iar copiii să picteze la grădiniță, mă declar mai mult decât pregătită să ne vedem, de luni până vineri, la Vorbește Lumea. 🙂„, a declarat Adela Popescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: