Redactia.ro
Home » Homepage » Scrisorile către Moș Crăciun ale unor frați din Alba Iulia i-au lăsat pe mulți cu ochii în lacrimi. Ce dorințe și-au pus pe hârtie: “Poate anul acesta vii, te aștept”

Scrisorile către Moș Crăciun ale unor frați din Alba Iulia i-au lăsat pe mulți cu ochii în lacrimi. Ce dorințe și-au pus pe hârtie: “Poate anul acesta vii, te aștept”

GALERIE FOTO (5)

Trei frați din Alba Iulia au impresionat până la lacrimi tot internetul cu scrisorile către Moș Crăciun! Fiind crescuți doar de mama lor, copiii i-au cerut ajutorul Moșului cu ce le-ar trebui mai mult pentru trebui pentru școală, în special.

La doar 13 ani, Mihăiță are o listă clară pentru Moș Crăciun. Nu își dorește prea multe, dar are câteva cerințe precise. Își dorește un ghiozdan și un penar, pentru a nu mai merge la școală cu rechizitele într-o plasă. Și-ar mai dori și o geacă și câteva dulciuri. Visează și la un telefon mobil. Nu, nu neapărat pentru jocuri, ci ca să nu mai râdă ceilalți că este sărac. În încheiere, îi mulțumește frumos Moșului.

Scrisorile către Moș Crăciun ale unor frați din Alba Iulia

„Dragă Moş Crăciun,
Mă numesc Mihăiţă, am 13 ani, mi-aş dori un ghiozdan şi un penar ca să nu mai merg la şcoală cu plasa. Mai mi-aş dori şi o geacă şi dulciuri, aş mai vrea un telefon, să nu mai râdă colegii mei la şcoală că sunt sărac. Vă mulţumesc frumos. Te aştept cu drag Moş Crăciun”, este mesajul lui Mihăiță către Moș Crăciun.

Emoționantă este și scrisoarea surorii sale Maria, de doar 8 anișori, care i-a scris Moșului că ar fi al treilea an în care nu ar veni la ea și frații săi.

“Dragă Moș Crăciun, mă numesc Maria, am 8 ani, sunt în clasa a II a, mi-as dori jucării, niște hăinuțe, o pereche de ghete numărul 34, dulciuri și o rochiță. Un leptop dacă ai moșule.

Este al treilea an (în) care nu ai veni la noi, poate anul acesta vii, te aștept. Mulțumesc”

La finalul scrisorii, micuța l-a desenat pe Moș Crăciun la căsuța lor, cel mai probabil.

Apelul făcut în mediul online

Cunoscută în Alba Iulia pentru campaniile derulate pentru cei care au nevoie de ajutor, Raluca Crișan a dezvăluit dorințele mari ale fraților din Alba Iulia pe rețelele de socializare. Aceasta lansează un apel tuturor care își doresc să ajute la împlinirea micilor dorințe ale fraților din Alba Iulia.

„Azi, mi-a scris mama a 3 frați și mi-a cerut să-i ajut cu alimente de Crăciun. Este o mamă singură care nu-și permite să le cumpere cadouri pentru cei mici. Am rugat-o să le propună copiilor să scrie și ei scrisoare la Moș Crăciun în speranța c-o să le fie îndeplinite dorințele. Dacă vreți să luați o scrisoare îmi puteți scrie pe whatsapp la 0753467330”, este mesajul transmis de Raluca Crişan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: