Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Se afla în avion când a văzut, pe geam, un obiect deasupra norilor: „Nu este ceva de pe pământ”

Se afla în avion când a văzut, pe geam, un obiect deasupra norilor: „Nu este ceva de pe pământ”

Un pasager aflat într-un zbor de la Malaga, Spania către Bristol, Marea Britanie, a observat brusc ceva extrem de suspicios pe cer, în momentul în care s-a uitat pe geamul avionului. Acesta a surprins lucrul ciudat din afara Boeing-ului 737 în care se afla și a postat fotografia pe rețelele sociale imediat ce a aterizat.

Pasagerul credea că obiectul surprins este un  O.Z.N

Totodată i-a întrebat pe internauți dacă au idee ce ar putea fi acel obiect, o linie ciudată pe care el o aseamănă cu un O.Z.N. În mediul online, au existat multe speculații, dar adevăratul răspuns a fost șocant pentru pasager.

În descrierea fotografiei, bărbatul a scris:

„Eu, sincer, sunt doar o persoană normală care a văzut un lucru ciudat! La ce nivel optim ar fi putut fi norii astfel încât să surprindă doar un vârf de clădire? Te rog, distribuie această fotografie cu prietenii tăi pentru a putea găsi un răspuns. Dacă nu este ceva de pe pământ, ceea ce mi se pare imposibil deoarece mă aflam deasupra mării, atunci ce este?! Este de-al nostru? De asemenea, dacă știe cineva să aprecieze corect dimensiunile, își va da seama că sunt masive! L-am văzut cu ochii mei pentru prima dată, era 100% în afara avionului! Cred că l-am văzut în diferite moduri, unul contemplativ și unul fizic, pur și simplu stând înălțat.”

Ce era, de fapt, obiectul fotografiat de pasager

Unii au comentat și au spus că au văzut același lucru când se aflau într-un avion în zona Bristolului. Un bărbat a remarcat această fotografie și i-a descoperit răspunsul!

Bărbatul a explicat că linia face, de fapt, parte din pilonul de 292 de metri din zona Stației de Transmisie Mendip de pe creasta dealului Pen din Somerset. Deodată postarea a devenit una liniștită, dar alții au continuat să facă glume cu privire la ce ar fi putut reprezenta acel obiect dacă nu făcea parte din acea stație de transmisie.

 

Sursa foto:tasta.ro
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: