Redactia.ro
Home » Știri » Se fură aproape orice în România! Hoții au fost surprinși când rupeau florile din cimitir

Se fură aproape orice în România! Hoții au fost surprinși când rupeau florile din cimitir

Se fură aproape orice în România!

Se fură aproape orice în România! În ziua de azi nimic nu mai pare de neatins, iar cei care au nevoie de bani, fac orice pentru a câștiga un profit. Este și cazul a două persoane care au fost surprinse de camerele de supraveghere în timp ce furau florile din cimitir.

Se fură aproape orice în România! Hoții au fost surprinși când rupeau florile din cimitir

Se fură aproape orice în România! Două persoane, o femeie și un copil au fost surprinși de camerele de supraveghe în timp ce furau flori din cimitirul din Răcari, județul Dâmbovița. Cei doi au plecat din locul de veci cu un sac plin cu flori, dar și cu multe ghivece pe care rudele celor decedați le-au adus la mormânt. Această faptă a fost aflată după ce primarul orașului Răcari, Marius Caravețeanu a publicat filmarea în care erau surprinși cei doi, pe rețelele de socializare. “Hoții de flori din cimitir…Interzis cardiacilor! Viața bate filmu’!”, a precizat edilul orașului Răcari pe rețeaua de socializare. Femeia și copilul nu s-au gândit că probabil sunt filmați de camerele de supraveghere amplasate pe stâlpi și au furat zeci de flori din cimitir. Cel mai probabil, plantele au fost vândute la colț de stradă sau la piață. Primăria Răcari a pus la dispoziția autoritățile imaginile surprinse pentru a se desfășura o anchetă.

Anul trecut, o femeie din județul Iași alege ghivece frumoase, nu rupe florile care se ofilesc, pentru a le vinde sau pentru a le păstra ori oferi. Nu lucrează singură, ci împreună cu fetița sa.Oamenii care și-au îngropat rudele în cimitirul din Osoi, comuna Comarna, sunt îngroziți. Aceștia au aflat singuri care sunt hoții după ce au montat camere de supraveghere. Se vede cu femeia venea cu o sacoșă încăpătoare de rafie și o punea pe fiica sa să fie cu ochii în patru.

Afaceri cu florile furate din cimitir

Această activitate este practicată de mulți ani de către cei care vor cu orice preț să câștige un ban. În urmă cu câțiva ani, localnicii din Brăila se plângea că cimitirul „Sf.Constantin” este prădat în fiecare zi de hoții de flori. Această tradiție avea loc în apropiera Sărbătorilor de Paști. Când rudele mergeau la mormintele celor dragi să le curețe, rămâneau cu gura căscată după ce vedeau că florile pe care le plantau nu mai erau. Persoanele rău intenționat se pare că profită de durerea celor care aducând un omagiu celor decedați dintre noi prin depunerea de flori pe morminte, la fura cu scopul de a câștiga bani. Nemulțumirea brăilenilor prădați de hoți de flori a fost auzită și de oamenii care se ocupă de curățenia cimitirului, dar toți se fac că nu știu.

Deși locul de veci este păzit, pe timpul nopții, paznicii nu pot face față atacurilor la flori.”Mie mi-au furat florile din partea cealalta unde este ingopata mama mea. Aveam jardiniere mari, cu totul mi le-a furat. Acum pun panselute in mai multe glastre la sot, poate nu mi le mai fura. Dumnezeu stie, dac-o vrea sa le ia, sa le ia„, a declarat o femeie din Brăila. Angajații cimitirului au declarat că știu ce se întâmplă și recunosc că Poliția dă amenzi, dar acest fenomen nu poate fi oprit. Mai mult, se pare că acesta i-a amploare în preajma sărbătorilor pascale. Autoritățile susțin că hoții intră cel mai probabil prin spatele cimitirului, unde pot sări cu ușurință gardul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: