Redactia.ro
Home » Monden » Se iubesc și nu se feresc de ochii lumii! Cum au fost surprinși doi bărbați cunoscuți de Valentine’s Day

Se iubesc și nu se feresc de ochii lumii! Cum au fost surprinși doi bărbați cunoscuți de Valentine’s Day

GALERIE FOTO (6) Se iubesc și nu se feresc de ochii lumii!

Se iubesc și nu se feresc de ochii lumii! De Ziua Îndrăgostiților, actorul american Jesse Tyler Ferguson și iubitul său au privit ca doi îndrăgostiți răsăritul. Cei doi au fost surprinși de paparazzi, iar imaginile au fost postate pe rețelele de socializare.

Se iubesc și nu se feresc de ochii lumii! Cum au fost surprinși doi bărbați cunoscuți de Valentine’s Day

Se iubesc și nu se feresc de ochii lumii! Dragostea nu are fronturi, iar de Ziua Îndrăgostiților, tot mai multe cupluri au trăit un moment special. Actorul american, Jesse Tayler din serialul „Modern Family”, a recunoscut că este gay. În anul 2013 acesta s-a căsătorit cu actorul, Justin Mikita. Duminică, de 14 februarie, cei doi au fost surprinși de paparazzi în timp ce se aflau în Santa Barbara și priveau ca doi îndrăgostiți la răsărit. Ulterior, imaginile cu cei doi au fost postate pe Internet și au devenit virale. „Justin Mikita și Jesse Tayler și-au întâmpinat în 2020, primul lor copil. Jesse și Justin l-au primit cu bucurie pe micul Beckett Mercer Ferguson-Mikita„, a declarat reprezentatul celor doi. „Noii părinții suntem încântați de această călătorie ca o familie în trei”, au transmis cei doi.

Jesse si Mikita au un copil

Iubirea pare greu de găsit în ziua de azi, dar Jesse Tyler și Justin Mikita pare că au reușit să găsească poțiunea magică a iubirii. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la vestiarul din cadrul unei săli de sport. „Am fost capitivat de cât de frumos și cât de dulce era„, a spus zâmbitor Jesse. După ce și-au dat seama că s-au îndrăgostit, cei doi ar fi început o poveste de dragoste chiar atunci, dar Justin era într-o altă relație. Astfel, acesta l-a invitat pe Jesse la o bere pentru a deveni prieteni, dar Jesse a refuzat, spunând că:„ Am destui prieteni ”. După zece luni, Justin era singur, iar povestea lor de dragoste a fost pregătită să înceapă.

La sfârșitul anului 2010, aceștia s-au întâlnit, iar împreună au lansat organizația nonprofit Tie the Knot, care a vândut papioane, strângând peste 1 milion de dolari pentru cauza LGBTQ. După ce în 2013 au reușit să se căsătorească la New York, ceremonia fiind oficiată de Tony Kushner. În prezent, Mikita este producător de teatru, iar Ferguson joacă în „Take Me Out”, care trebuia lansat, dar evenimentul a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Din fericire, cei doi îndrăgostiți au petrecut primăvara trecut în casa lor din Los Angeles, fiind bucuroși de nașterea primului lor copil. De asemenea, în cadrul evenimentului special au participat actrițele Sarah Hyland,Sofia Vergara, Betty Who, Jen Atkin și Lisa Rinna. Ferguson este un susținător cunoscut al candidaților politici democrați, fiind prezent în trailerul promoțional al Convenției Naționale Democrate din 2016.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: