Redactia.ro
Home » Monden » Florin Marin i-a îndeplinit ultima dorință a fostului soț, preotul gay Philip Clements. Ce s-a întâmplat cu cenușa vicarului englez

Florin Marin i-a îndeplinit ultima dorință a fostului soț, preotul gay Philip Clements. Ce s-a întâmplat cu cenușa vicarului englez

Florin Marin, românul care a fost căsătorit cu preotul gay Philip Clements, și-a luat definitiv adio de la fostul partener de viață. Totul s-a întâmplat în București, după cum i-a fost dorința fostului său soț. Momentul l-a impresionat enorm pe tânăr, care spune că și în prezent îi simte lipsa lui Philip.

Fotomodelul Florin Marin este oficial primul român care s-a căsătorit cu un bărbat, preotul Philip Clements. Șocant sau nu, mariajul lor nu a durat prea mult, însă relația dintre Florin Marin și preotul gay pare să fi fost una extrem de importantă pentru românul nostru.

După moartea șocantă a fostului soț, Florin Marin și-a dus la bun sfârșit rolul de fost partener al preotului gay și i-a împlinit ultima dorință a fostului soț. Momentul a fost unul emoționant și s-a petrecut chiar în Capitală.

Florin Marin i-a îndeplinit ultima dorință a fostului soț, preotul gay Philip Clements

Ultimele luni ale lui Florin Marin au fost un adevărat calvar pentru fotomodelul român. Tânărul a făcut tot ce a putut pentru a reuși, într-o perioadă extrem de dificilă, să aducă trupul neînsuflețit al fostului soț – preotul Philip Clements, în România.

Și chiar a reușit. Florin Marin a făcut tot acest demers ca să îndeplinească ultima dorință a fostului soț.

Ce s-a întâmplat cu cenușa vicarului englez

La sfârșitul lunii septembrie 2020, Florin Marin a reușit să ridice cenușa lui Philip Clements de la crematoriu. Inițial, a dus-o într-un parc din Capitală. Însă ultima dorință a preotului gay a fost ca cenușa sa să ajungă într-un râu. Florin Marin a trebuit să ducă acest plan la sfârșit pentru soțul său, însă nu i-a fost deloc ușor să o facă.

Chiar dacă în prezent este într-o altă relație, Florin Marin a recunoscut că încă îi lipsește foarte mult preotul gay Philip Clements.

„Încă îmi este tare dor de el și aș fi vrut să-i spun ultima oară personal că va rămâne în sufletil meu și că este și-l simt pentru totdeauna. Mi-aș dori foarte mult să vină măcar o dată în visul meu. L-am rugat în gând măcar o dată să-l mai vîd, să-mi spună ceva, dacă e ok unde este.”, a declarat Florin Marin pentru AntenaStars, scrie SpyNews.

Florin Marin și-a luat definitiv adio de la fostul său soț în momentul în care a aruncat cenușa preotului gay în apa unui râu din Capitală. Mometul a fost unul extrem de emoționant pentru tânăr.

Florin Marin, primul român căsătorit cu un bărbat

Relația dintre Florin Marin, primul român căsătorit cu un bărbat, și preotul gay Philip Clements din Marea Britanie s-aa consumat intents. Mariajul recunoscut oficial în 2017 a stârnit un val de reacții. Însă chiar și așa, fotomodelul român a făcut pasul cel mare alături de preotul gay. Avea să fie o decizie regretabilă pentru cei doi, dat fiind faptul că la câteva luni distanță a avut loc despărțirea. Căsnicia lor s-a rupt după puțin peste cinci luni de când cei doi bărbați s-au căsătorit.

Cu toate acestea, moartea preotului gay Philip Clements a provocat multă durere în sufletul fotomodelului român.

Preotul gay din Marea Britanie, Philip Clements, s-a stins în luna mai a acestui an, la vârsta de 82 de ani. Florin Marin s-a preocupat de incinerare și a mers la crematoriu să îi ridice cenușa pentru a îi îndeplini ultima dorință a fostului soț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: