Redactia.ro
Home » Monden » Se iubește cu un bărbat mai mic decât ea cu 10 ani. Renee Zellweger are un nou iubit la 52 de ani

Se iubește cu un bărbat mai mic decât ea cu 10 ani. Renee Zellweger are un nou iubit la 52 de ani

Renee Zellweger iubește, din nou, la 52 de ani. S-a cuplat cu Ant Anstead, iar în pofida diferenței de zece ani între ei, pare că au o relație solidă. Iată cum au fost surprinși, de curând!

Se iubește cu un bărbat mai mic decât ea cu 10 ani. Renee Zellweger are un nou iubit la 52 de ani

Renee Zellweger și Ant Anstead au fost surprinși, zilele acestea, precum o familie solidă. Îmbrăcați lejer și alături de fiul lor, Hudson, au pornit la o plimbare prin Laguna Beach. Hudosn este fiul lui Ant din căsnicia anterioară.

La un moment dat, Ant Astead îi arăta ceva iubitei sale, care părea foarte curioasă. În timp ce el a optat pentru o pereche de pantoloni scurți și un tricou alb, Renee Zellweger a îmbrăcat o pereche de pantaloni, o geacă neagră, iar pe acestea le-a asortat cu o șapcă și pereche de teniși negri, scrie DailyMail.

Soaking up the sights: Renée Zellweger, 52, kept a low profile in a practical outfit on Saturday for a walk with her beau Ant Anstead, 42, and his son Hudson, 23 months, in Laguna Beach

Ant Anstead este proaspăt ieșit dintr-un divorț. Mai exact, din căsnicia cu Christinei Haack, supranumită şi Christina El Moussa. Ant Anstead și Renee Zellweger s-au cunoscut în perioda filmărilor pentru ”Celebrity IOU”.

Ant Anstead, alături de fosta lui soție, Christina

Foto: Ant Anstead alături de fosta lui soție

Ant Astead și Renee Zellweger au mai fost căsătoriți

Ant este la al doilea său divorț, deoarece prima lui soție a fost Louise, între 2005 și 2007. Ei au împreună o fiică, Amelie și un fiu, Archie. Și Renee a mai fost căsătorită cu actorul Jim Carrey din 1999 până în 2000.  Totodată, a mai fost căsătorită și cu Jack White, în 2003,  în 2005 cu cântărețul Kenny Chesney. Cu acesta din urmă a avut o căsnicie foarte mică, de doar patru luni.

Staying active: She tucked her blonde tresses beneath a cap and opted for comfortable trainers as they grabbed bikes for a quick ride

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: