Redactia.ro
Home » Știri » Se restrictioneaza circulatia pe timp de noapte in Romania? Ce pregatesc autoritatile

Se restrictioneaza circulatia pe timp de noapte in Romania? Ce pregatesc autoritatile

Ludovic Orban

Autoritatile din Romania se arata ingrijorate de cresterea numarului de infectii cu Covid-19. In acest context este posibil ca noua restrictie sa intre in vigoare in Romania.

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata ca se gandeste la o posibila restrictie a circulatiei pe timp de noapte in Romania, in contextul in care tot mai multe orase au depasit pragul de 3 infectati la mia de locuitori. “Avem în evaluare o astfel de decizie, vrem să vedem în schimb efectul măsurilor pe care le-am stabilit prin lege şi prin Hotărârea de Guvern de prelungire a stării de alertă în cazul depăşirii indicelui de 3 la 1000. Se face evaluare pentru că deja sunt localităţi importante, printre care şi Bucureşti, unde urmărim rezultatele aplicării măsurilor în vigoare”, a răspuns Ludovic Orban.

Ce masuri se vor lua pentru urmatoarele alegeri din Romania?

Tot Ludovic Orban a declarat ca masurile si restrictiile in vigoare se vor impune si in cazul noilor alegeri parlamentare din Romania. “Vor fi aceleaşi măsuri ca în campania pentru locale”, a spus premierul Romaniei, Ludovic Orban. Tot premierul se arata entuziasmat de schimbarile de care va avea parte Romania dupa alegerile din 6 decembrie. „Mai avem puţin până în 6 decembrie, când vor fi alegeri pentru Parlament, după care vom urma patru ani de pace politică, vom avea patru ani fără alegeri. Nu numai că vom avea patru ani de pace politică în care vom putea conlucra, pentru că nu mai bate la uşă nicio competiţie electorală care să scoată din noi dorinţa de a lua faţa celorlalţi, dar va fi o perioadă în care România va avea oportunităţi cu care nu s-a mai întâlnit în istoria sa recentă şi chiar în istoria sa. Atât oportunităţi legate de poziţia geostrategică, cât şi oportunităţi legate de mişcarea economiei mondiale, cât mai ales oportunităţile care vor fi create de posibilitatea de accesare a unor resurse financiare cum nu am mai accesat de-a lungul timpului, şi aici este vorba de peste 80 miliarde de euro numai din fonduri europene (…) Cred că aceşti patru ani pot să reprezinte pentru România o evoluţie spectaculoasă care să ne plaseze în rândul celor mai dezvoltate ţări la nivel european, cel puţin să devenim un fel de tigrii ai Europei Centrale şi de Est”, a conchis Orban, aflat astazi la Arad pentru sedinta festiva de constituire a Consiliului Judetean Arad.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: