Redactia.ro
Home » Știri » Se schimbă facturile de energie! Ce trebuie să știe toți românii

Se schimbă facturile de energie! Ce trebuie să știe toți românii

Se schimbă facturile de energie! Ce trebuie să știe toți românii

Facturile de energie electrică se schimbă! Iată ce trebuie să știe românii. Ele nu vor mai fi complicate, cu informații greu de înțeles, ca până acum, iar aceasta e o veste bună. Iată detalii!

Se schimbă facturile de energie! Ce trebuie să știe toți românii

Facturile la energie electrică nu vor mai fi complicate, cu informații greu de înțeles, ca până acum. Vor fi standardizate. Prima pagină va conține datele esențiale, importante, iar în anexă, comparații cu ce am consumat anul trecut, potrivit unui regulament nou, anunțat de cei de la ANRE.

Clienții Hidroelectrica primesc abia acum facturile din primăvara lui 2022.

Cele mai importante informații vor fi pe prima pagină, fără explicații suplimentare care pot fi uneori greu de înțeles. Vor apărea doar date simple precum: cantitatea consumată, prețul unitar, cu TVA și toate taxele incluse, suma totală de plată și până când trebuie achitată. Tot aici trebuie să apară și datele de contact ale furnizorului, în cazul în care sunt probleme cu factura, dar și unde trebuie transmis indexul, a transmis Pro TV.

Va exista și opțiunea în cazul în care clienții vor dori să afle detalii, desigur. Ei vor putea să vadă aceste informații suplimentare în anexă, conform sursei menționate mai sus.

Tot în anexă vor fi și câteva comparații. Consumul actual, comparat cu cel de anul trecut, în aceeași perioadă, sau cu cel al unui client cu consum mediu. Aceste date pot ajuta la scăderea consumului, spun reprezentanții ANRE.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: