Redactia.ro
Home » Știri » Sebastian a fost omul potrivit la locul potrivit! Tânărul s-a băgat printre cioburi și rămășițe să ajute o victimă dintr-o mașină răsturnată

Sebastian a fost omul potrivit la locul potrivit! Tânărul s-a băgat printre cioburi și rămășițe să ajute o victimă dintr-o mașină răsturnată

Sebastian a fost omul potrivit la locul potrivit! Tânărul s-a băgat printre cioburi și rămășițe să ajute o victimă dintr-o mașină răsturnată

Sebastian este un tânăr care s-a băgat printre cioburi și rămășițe să ajute o victimă dintr-o mașină răsturnată, undeva în Bistrița. Iată cum a intervenit și de ce a primit laude!

Sebastian a fost omul potrivit la locul potrivit! Tânărul s-a băgat printre cioburi și rămășițe să ajute o victimă dintr-o mașină răsturnată

Într-o zi, Sebastian căuta lichid de parbriz, iar în drum spre a treia benzinărie, tânărul a văzut o coloană de mașini cu avariile pornite. Instinctul i-a spus că ceva în neregulă se petrecuse, un accident rutier, așa că a tras mașina pe dreapta. Într-adevăr, un autovehicul era lovit, iar o altă mașină era răsturnată în urma unui impact.

„- Când s-a întâmplat? Ați sunat la 112?”, a întrebat Sebastian.

„- Tocmai ce s-au ciocnit, iar ceilalți participanți la trafic vorbesc cu dispeceratul”, a fost răspunsul pe care l-a primit de la un martor.

Sebastian nu s-a oprit aici. S-a apropiat de mașinile care se ciocniseră, iar la un moment dat, a observat o victimă, care era blocată în autoturismul răsturnat. Cu mâneca hainei, el a reușit să dea jos rămășițele lunetei și a pătruns printre cioburi, până la scaunele din față.

„- Domnule, mă auziți? Vă doare ceva?”, a întrebat Sebastian.

Victima abia dacă putea rosti vreun cuvânt. Se văita, pentru că avea dureri, era în stare de șoc și voia să iasă de acolo. Pentru că e angajat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Sebastian a știut cum să îi vorbească și să îl calmeze fie și pentru o clipă.

„- Vă rog să vă liniștiți, ați avut un accident, iar colegii mei sunt pe drum”.

„- Nu vă speriați, voi lăsa scaunul pe spate, pentru a ne face mai mult loc”.

Întreaga întâmplare a fost povestită pe pagina de Facebook a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență România, unde lui Sebastian i-a fost lăudată intervenția.

„În timpul în care stabiliza victima, echipajele de salvatori au și ajuns lângă ei, iar pentru că o misiune se termină atunci când toată lumea este în afara oricărui pericol, Sebi și-a continuat drumul doar după ce bărbatul a fost extras din autoturism și predat mâinilor grijulii ale colegilor săi.

Mă bucur că am fost prin preajmă și am putut fi de ajutor.

Felicitări, Sebi, ai fost omul potrivit la locul potrivit!”

Sursa: Facebook / Inspectoratul General pentru Situații de Urgență România

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: