Redactia.ro
Home » Monden » Sebastian Chitoșcă a fost violent cu soția sa. Tânăra a cerut ordin de restricție împotriva fostului concurent de la Survivor România

Sebastian Chitoșcă a fost violent cu soția sa. Tânăra a cerut ordin de restricție împotriva fostului concurent de la Survivor România

GALERIE FOTO (4) Sebastian Chitoșcă a fost violent cu soția sa

Sebastian Chitoșcă a fost violent cu soția sa. A fost unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor România. Sebastian Chitoșcă a a fost susținut de familia sa, inclusiv de soția sa, femeia care i-a fost alături în cele mai dificile momente. Deși iubirea lor părea de neatins, cei doi au decis să meargă pe drumuri separare. Cu ochii în lacrimi, fostul fotbalist le-a povestit fanilor situația complicată prin care trece în aceste momente.

Sebastian Chitoșcă a fost violent cu soția sa. Tânăra a cerut ordin de restricție împotriva fostului concurent de la Survivor România

Sebastian Chitoșcă a fost violent cu soția sa. A ajuns în semifinală, dar telespectatorii au decis să-l trimită acasă. A rezistat aproape șase luni în Republica Dominicană și a dat dovadă de putere și ambiție. Sebastian Chitoșcă a impresionat multă lumea cu povestea sa de viață, dar și cu dragostea pe care i-o poartă soției sale. Pe timpul concursului, fostul fotbalist a fost susținut în permanență de Alexandra, iar când s-a întors în țară, își jurau iubire veșnică.

Ei bine, se pare că povestea s-a schimbat, iar tânăra a decis să se despartă de Sebastian. În ultima perioadă, fostul concurent de la Survivor România a declarat că trece prin momente dificile, dar nu le-a oferit niciun indiciu fanilor săi. Recent, Sebastian a confirmat despărțirea de Alexandra și a povestit cum s-a ajuns în această situație. Fostul fotbalist a explicat că toate neînțelegerile au plecat de la faptul că soția sa i-ar fi ascuns faptul că are în continuare un viciu. Alexandra i-ar fi promis acestuia că se lasă de fumat, dar nu a făcut acest lucru. De asemenea, sportivul a mărturisit că soția sa prefera să fie singură și nu mai comunica cu familia. „A început să fumeze, ceea ce pe mine m-a deranjat. Am discutat, am iertat-o. Aparent am fost mințit că se lasă de fumat. Nu s-a lăsat, fuma pe ascuns, și de atunci au plecat discuțiile de neîncredere.

Noi nu ne mințeam, nu ne ascundeam unul de altul.”A început să fumeze, ceea ce pe mine m-a deranjat. Am discutat, am iertat-o. Aparent am fost mințit că se lasă de fumat. Nu s-a lăsat, fuma pe ascuns, și de atunci au plecat discuțiile de neîncredere. Noi nu ne mințeam, nu ne ascundeam unul de altul.O respect și o iubesc foarte mult și acum, încă aștept un semn de la ea, pentru că nu-l am de o săptămână.”, a declarat Sebastian Chitoșcă.

Sebastian a recunoscut că și-a lovit soția

Sebastian Chitoșca a recunoscut că și-a agresat fizic soția. Fostul concurent de la Survivor a spus că și el este responsabil pentru ruptura de Alexandra, spunând că a neglijat-o.

Aceasta a încercat să ia legătura cu soacra sa, dar aceasta i-a dat o veste șocantă. Femeia i-a spus că se vor vedea la divorț. Sportivul a declarat că a avut un ordin de restricție timp de 10 zile, din cauza că tânăra a făcut plângere pe numele lui. „Am fost violent cu ea, da. Dar nu foarte violent. Certuri, ridicări de ton. Am lovit-o, cu foarte mulți ani în urmă, când eram copii. I-am dat o palmă. Eram copii, la început, gelozii, tâmpenii. Ea, spunând chestia asta oamenilor de acolo, poliției, am primit restricție să nu mă apropii de casa mea pentru 10 zile.”, a spus Sebastian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: