Redactia.ro
Home » Monden » Sebastian Chitoșcă divorțează? A apărut cu ochii în lacrimi în fața fanilor și a povestit totul

Sebastian Chitoșcă divorțează? A apărut cu ochii în lacrimi în fața fanilor și a povestit totul

Sebastian Chitoșca, declarații șocante despre experiența Survivor România.

Sebastian Chitoșcă, fostul concurent de la Survivor România trece prin clipe grele. Acesta a făcut recent un live pe instagram unde a apărut răvășit și supărat. Vedeta nu a dat multe detalii despre ce a pățit, dar a ținut să precizeze că este un lucru legat de familie care l-a afectat destul de mult.

Divorțează Sebastian Chitoșcă?

Sebastian Chitoșcă și-a pus fanii pe gânduri în urma ultimului live pe care -a făcut. Fostul fotbalist a apărut extrem de supărat și răvășit, ba mai mult aprope că a izbucnit în lacrimi în fața internauților. Acesta le-a transmis că în următoarea perioadă va face o pauză de la rețelele sociale. Inițial a declarat că ar fi vrut să își inchidă contul, dar de dragul fanilor săi îl va lăsa activ.

În următoarea perioadă, din păcate, nu vă mai pot răspunde la mesaje și nici nu o să mai fiu activ pe nicio rețea de socializare. Am probleme serioase. Inițial, ar fi trebuit să-mi închid contul, dar nu o fac pentru voi. Gânduri bune! Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți! Urmați calea lui Dumnezeu, doar așa putem învinge răul.„, a spus Sebastian Chitoșcă.

Ce a pățit Sebastian Chitoșcă

Sebastian Chitoșcă a fost întrebat de fani care este motivul supărării sale. Mulți s-au gândit că ar fi vorba despre un divorț între el și soția sa Alexandra. Se pare că Alexandra și-a închis contul de instagram și acest lucru a ridicat semne de întrebar. Un lucru care întărește acest argument este faptul că Sebastian Chitoșcă a mărturisit că problema sa este legată de familie și că nu poate da detalii până nu merge în Germania la soția sa pentru a discuta cu ea.

Mă așteptam la orice în viața asta, mă așteptam să-l văd pe Dumnezeu înainte să văd chestia asta, nu-mi vine să cred. E dureros, dar trece. E foarte grav, preferam să pățesc eu ceva. E clar că e ceva legat de familia mea, dar nu pot să vorbesc acum. Când o să fiu pregătit o să vorbesc despre asta, nu sunt pregătit.

(…) Nu sunt burlac. Alexandra era în Germania. Nu știu ce face momentan. Eu am intrat pe live să vă salut, să spun că mi-a fost dor de voi și poate să-mi redați puțin zâmbetul. (…) Eu sunt în România, sunt în București și cred că o să rămân aici definitiv. O să lămuresc, mai întâi să ajung în Germania să vorbesc cu Alexandra.”, a mai adăugat Sebastian Chitoșcă.

Etichete: