Redactia.ro
Home » Monden » Sebastian Dobrincu pleaca de la PRO TV?! Ce se va întâmpla cu emisiunea Imperiul Leilor

Sebastian Dobrincu pleaca de la PRO TV?! Ce se va întâmpla cu emisiunea Imperiul Leilor

Sebastian Dobrincu pleaca de la PRO TV!

Sebastian Dobrincu pleaca de la PRO TV?! La 23 de ani, Sebastian Dobrincu a devenit unul dintre cei mai căutați IT-ști din America. Botoșăneanul a primit rolul de jurat în cel de-al treilea sezon al emisiunii Imperiul Leilor, care se apropie de final. Tânărul vrea să se axeze și pe cariera de artist.

Sebastian Dobrincu pleaca de la PRO TV?! Ce se va întâmpla cu emisiunea Imperiul Leilor

Sebastian Dobrincu  în vârstă de 23 de ani s-a alăturatr show-ului Imperiul Leilor, sezonul 3, unde a venit în ajutorul oamenilor care vor să își deschidă o afacere. Aventura lui PRO TV se pare că ajunge la final, deoarece emisiunea Imperiul Leilor se va termina în curând. Astfel, nu știe dacă tânărul milionar va mai face parte din Sezonul 4 al reality show-ului. Sebastian se va concentra pe proiectele muzicale, dar și pe afacerea pe care o are în Statele Unite ale Americii. Momentan nu se știe dacă milionarul va mai face parte din juriul leilor.

În această seară, jurații vor păși pentru ultima oară în locul unde visurile devin cifre de afaceri. Finalul sezonului 3 al emisiunii Imperiul Leilor va avea loc miercuri seara, iar telespectatorii vor mai avea o singură șansă, în acest sezon, să vadă cum cei mai importanți oameni de afaceri din România vor lupta pentru idei. Porțile Imperiului se vor deschide în această seară pentru ultima oară, în acest sezon. Cristina Bîtlan, Dan Șucu, Dr. Wargha Enayati,Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu vor cei cinci lei care îi pregătesc pe tinerii antreprenori.

Trei tinere din comunitatea romă vin la Imperiul Leilor pentru a le propune investitorilor asocierea într-un business cu haine tradiționale gypsy, adaptate la zilele noastre. ”Am venit să arătăm că se poate și altfel. Vrem să le arătăm și celor din etnia noastră că și femeile au un cuvânt de spus”. Tinerele vor încerca să scoată din buzunarul juraților 100.000 de euro pentru 30% din afacerea lor. Momentul le va atrage atenția leilor și vor fi tentați să investească în hainele pe care acestea le produc.

Cine este Sebastian Dobrincu

Sebastian Dobrincu este fondatorul Storyheap, o platformă care a devenit lider pe piața de digital marketing și care are în portofoliu clienți precum Selena Gomez, Tumblr, Universal Music.

Tânărul a intrat în lumea software-ului in 2009, la doar 11 ani, iar la vârsta de 17 ani s-a mutat în SUA. A renunțat la cursurile Universității Stanford după ce a ajuns în Silicon Valley, locul in care și-a stabilit primul sediu al companiei. A fost numit ”Cel mai tânăr milionar din Silicon Valley” şi unul dintre tinerii de succes sub 30 de ani din topul Forbes. Sebastian și-a primul business încă de pe vremea când era la liceu, in București, iar faptul că a ales să se ocupe mai mult de antreprenoriat decât de școala i-a adus și o exmatriculare.

Eu eram într-o clasă specială pentru olimpici, trebuia să particip la olimpiade şi concursuri constant, iar faptul că începusem să lucrez deja la afa­cere nu-mi mai lăsa suficient timp. Pentru participare trebuia să fac şi pregătire, iar asta îmi lua mult timp, în clasa a X-a, a XI-a studiam câte opt ore pe zi doar pentru concursurile respective, pe lângă orele de la şcoală şi restul. Şi în acest context a apărut un conflict care a luat amploare, încheiat până la urmă cu exmatricularea”, a povestit tânărul antreprenor pentru revista NewMoney.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: