Redactia.ro
Home » Monden » Secretul întunecat al Mihaelei Mihai: ani de zile a fost drogată de propriul soț, bolnav de gelozie și a suportat un tratament inuman

Secretul întunecat al Mihaelei Mihai: ani de zile a fost drogată de propriul soț, bolnav de gelozie și a suportat un tratament inuman

Mihaela Mihai

Mihaela Mihai este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale generației de aur a muzicii românești. Cu o frumusețe răpitoare și o voce care nu avea cum să rămână neremarcată, Mihaela Mihai a avut toate cele necesare succesului, însă viața nu i-a fost lipsită de griji. A fost drogată ani de zile de bărbatul pe care îl credea sufletul ei pereche și a trecut prin momente cumplite.

Mihaela Mihai, drogată de propriul soț timp de ani întregi

Povestea de viață a Mihaelei Mihai pare desprinsă din filme. S-a căsătorit la doar 17 ani cu nepotul scriitorului Mihail Sadoveanu, însă mariajul a ajuns la final după 12 ani. Mihaela a decis să plece în Franța. Acolo l-a întâlnit pe cel care avea să-i facă viața un coșmar.

Afaceristul Maxime Dufour suferea de gelozie excesivă și apela la tot felul de strategii malefice pentru a deține controlul asupra partenerei de viață. Artista a suportat toate supliciile cărora a fost supusă de dragul fiicei pe caer o avea cu Maxime Dufour, însă într-o bună zi a decis să pună capăt poveștii.

Mihaela Mihai a trăit un coșmar din cauza celui de-al doilea soț

Mihaela Mihai a povestit că Maxime Dufour nu a ezitat să-i administreze substanțe interzise, fără voia sa, pentru a o face dependentă de el și de ajutorul lui.

„Insista să facă el cafeaua pentru că mă droga cu ea! Tremura tot timpul de teamă să nu mă piardă, a fost o violență psihologică monstruoasă care a durat ani de zile. Se umplea mai repede paharul dacă nu o aveam deja pe Isabelle. Am suportat pentru ea, când ea a avut 8 ani nu am mai putut…

La un moment dat mi-am dat seama și că insista atât să facă el cafeaua dimineața pentru că mă droga cu ea. Cinci ani m-a drogat, ca să poată să mă facă să depind de el. Asta mi-a spus medicul la care m-am dus și mi-a făcut toate analizele.

Nu este o părere de-a mea. Pur și simplu am tăiat tot și am zis: Eu plec. Patru ani m-a hărțuit cu detectivi privați, cu înregistrările conversațiilor mele telefonice, plătea polițiștii din cartier”, a povestit Mihaela Mihai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: