Redactia.ro
Home » Monden » Secretul lui chef Cătălin Scărlătescu! A renunțat la acest aliment și a slăbit 30 de kilograme!

Secretul lui chef Cătălin Scărlătescu! A renunțat la acest aliment și a slăbit 30 de kilograme!

scarlatescu

A renunțat la un singur aliment și a reușit să slăbească 30 de kilograme. Cătălin Scărlătescu avea 130 de kilograme, dar acum a ajuns la 100 de kilograme. Faimosul chef a reușit o adevărată performanță și este mândru de acest lucru.

A renunțat la acest aliment și a slăbit 30 de kilograme

Cătălin Scărlătescu a reuțit să slăbească 30 de kilograme doar datorită faptului că a scos pâinea din alimentația de zi cu zi. El face recomandări tuturor să fie atenți la ce mănâncă, dar mai ales să renunțe la acest aliment. „Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine. Preferam un sendviş cu mezeluri, am uitat să mai gătim. Eu am slăbit şi vă recomand să vă uitaţi bine pe ce daţi banii. Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru! Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi”, a spus Cătălin Scărlătescu.

De altfel, chef Scărlătescu a simțit că vrea să facă o schimbare în viața lui și declară că ajunsese chiar să nu mai mănânce și să nu mai doarmă deloc bine. De asemenea, el a mai renunțat la carne, dulciuri și nu a mai consumat băuturi alcoolice.

Ce alimente consumă chef Cătălin Scărlătescu

Nu doar că a renunțat la anumite alimente, chef Cătălin Scărlătescu și-a construit și o alimentație foarte sănătoasă. Juratul de la Chefi la cuțite a ales să consume doar legume și fructe.

„Am mâncat doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei, și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, a adăugat cunoscutul chef.

Cătălin Scărlătescu sfătuiește lumea ca această dietă severă să fie ținută doar cu recomandarea unui medic specialist, și nu „de capul oricui”. Cheful mănâncă foarte des vinete, roșii și ardei iute, dar doar gătite pe grătar și lângă acestea servește și salate verzi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: