Redactia.ro
Home » Stil de viață » Secretul rufelor curate şi cu un parfum unic! Produsul de 2 lei pe care toată lumea ar trebui să îl folosească

Secretul rufelor curate şi cu un parfum unic! Produsul de 2 lei pe care toată lumea ar trebui să îl folosească

GALERIE FOTO (2)

Majoritatea persoanelor cheltuie foarte mulți bani pe produse care susțin că oferă hainelor un miros plăcut, dar rezultatul final nu e tocmai cel așteptat. Din acest motiv vă prezentăm soluția ideală care îți va face hainele să arate ca noi și să miroasă uimitor.

Trucul despre care vorbeam este destul de ușor de pus în aplicare, însă există foarte puține persoane care au aflat despre el. Pentru a avea haine frumos mirositoare ai nevoie de un produs care se găsește în orice magazin și costă în jur de 2 lei.

Cum să ai rufe curate și frumos mirositoare

Putem obține o soluție perfectă combinând bicarbonatul de sodiu, cu oțetul și cu puțină apă. Pentru a obține un miros plăcut, putem adăuga și câteva picături de ulei esențial, alegând aroma în funcție de preferințele noastre. Este important să respectăm proporțiile corecte pentru ca această soluție să fie eficientă. Astfel, pentru fiecare două măsuri de apă, se adaugă o jumătate de cană de oțet și o lingură de bicarbonat de sodiu. Aceste ingrediente trebuie amestecate bine cu o lingură.

După ce am obținut o compoziție omogenă, putem adăuga uleiul esențial pentru a conferi hainelor un miros plăcut. În acest fel, hainele își vor menține prospețimea timp de câteva zile. Beneficiile acestei soluții înlocuitoare nu se limitează numai la hainele noastre, ci și la portofelul nostru. Prin utilizarea acestui înlocuitor de balsam de rufe, economisim bani și ne asigurăm că produsul folosit este sănătos atât pentru piele, cât și pentru haine.

La ce mai poate fi folosit bicarbonatul de sodiu

Bicarbonatul de sodiu poate ajuta la îndepărtarea petelor și la înălbirea hainelor. Puteți adăuga o lingură de bicarbonat de sodiu la detergentul obișnuit în timpul ciclului de spălare pentru a spori puterea de curățare și pentru a obține haine mai luminoase.

De asemenea, acest produs poate fi utilizat ca un agent de îndepărtare a petelor pentru anumite tipuri de pete. Faceți o pastă din bicarbonat de sodiu și apă și aplicați-o direct pe pata respectivă. Lăsați să acționeze timp de aproximativ 30 de minute sau peste noapte, apoi spălați haina conform instrucțiunilor.

Mașina de spălat rufe poate acumula mirosuri neplăcute în timp. Pentru a dezodoriza mașina de spălat, puteți face un ciclu de spălare gol folosind bicarbonat de sodiu în loc de detergent. Adăugați aproximativ o jumătate de cană de bicarbonat de sodiu în compartimentul de detergent și setați un ciclu de spălare normal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: