Redactia.ro
Home » Știri » Sejur pe litoralul românesc pornind de la 50 de lei pe noapte. Începe o nouă ediție Litoralul pentru toți

Sejur pe litoralul românesc pornind de la 50 de lei pe noapte. Începe o nouă ediție Litoralul pentru toți

Sejur pe litoralul românesc pornind de la 50 de lei pe noapte. Începe o nouă ediție Litoralul pentru toți

Sejur pe litoralul românesc pornind de la 50 de lei pe noapte. Începe o nouă ediție Litoralul pentru toți 2023. Iată tot ce trebuie să știi.

Sejur pe litoralul românesc pornind de la 50 de lei pe noapte. Începe o nouă ediție Litoralul pentru toți 2023

Marea Neagră este o destinație populară pentru vacanțe și relaxare. Stațiunile de la malul mării sunt apreciate atât pentru plajele lor, cât și pentru facilitățile și activitățile pe care le oferă. Iată câteva dintre cele mai cunoscute stațiuni de pe litoralul Mării Negre:

  1. Mamaia: Situată în apropiere de orașul Constanța, Mamaia a fost odinioară cea mai populară stațiune de pe coasta Mării Negre din România.
  2. Năvodari: La nord de Mamaia, se află stațiunea Năvodari, care oferă o atmosferă mai liniștită și mai relaxantă. Năvodari este o destinație potrivită pentru cei care caută odihnă și relaxare.
  3. Eforie Nord: Situată la sud de Mamaia, Eforie Nord este renumită pentru proprietățile terapeutice, datorită nămolului sărat și al apelor minerale.
  4. Costinești: Cunoscută ca fiind stațiunea preferată a tinerilor, Costinești are un spirit vibrant și energic. Aici vei găsi cluburi, baruri și evenimente speciale destinate turiștilor tineri. Stațiunea este faimoasă și pentru plaja sa cu nisip fin și pentru atmosfera sa de petrecere.
  5. Vama Veche: Dacă ești în căutarea unei experiențe mai boeme, Vama Veche este stațiunea potrivită. Cunoscută pentru atmosfera hippie și pentru muzica live de pe plajă, Vama Veche atrage mulți turiști dornici de libertate și relaxare.

Acestea sunt doar câteva dintre stațiunile cele mai populare de pe litoralul Mării Negre. Fiecare dintre ele are propriul său farmec și oferă o gamă largă de opțiuni de cazare, activități de agrement și distracție, astfel încât fiecare vizitator să poată găsi ceva potrivit pentru gusturile și preferințele lor.

Iată și o veste bună. În perioada 22 mai – 18 iunie 2023, turiștii care merg la mare vor beneficia de tarife cu până la 70% mai mici decât cele din vârful sezonului. Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc a anunțat o nouă ediţie a programului Litoralul pentru Toţi, ediția cu numărul 42.

„Continuăm acest program de succes, pe care românii îl aşteaptă în fiecare an. Este perioada în care preţurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulţi turişti reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanţă la mare câteva zile. Cele mai multe hoteluri vor fi deschise începând cu sfârşitul lunii mai, dar turiştii pot face deja rezervări de sejururi pentru acest program”, a declarat Dragoş Răducan, preşedintele FPTR.

Cât costă cazarea în programul Litoralul pentru Toți 2023

Tarifele la cazare în acest program încep de la 52 de lei/noapte (fără mic dejun), la un hotel de 3 stele din staţiunea Venus, potrivit ofertei de pe site-urile operatorilor de turism.

În Mamaia, preţurile pornesc de la 101 lei/noapte/persoană în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele, iar în staţiunile din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 lei/noapte/persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele. Pentru cei care vor pachete all inclusive, se găsesc preţuri ce pornesc de la 200 de lei/noapte/persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din staţiunea Jupiter.

„Le recomandăm turiştilor care vor să profite de aceste oferte să facă deja rezervări, pentru că locurile sunt limitate şi se epuizează repede. Rezervările se pot face direct, la hotel, dar şi prin intermediul agenţiilor de turism. La fel ca la ediţiile anterioare, pachetele turistice pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă”, a mai spus preşedintele FPTR.

Detaliile privind hotelurile incluse în programul Litoralul pentru Toţi sunt disponibile pe site-ul FPTR.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: