Redactia.ro
Home » Monden » Selly a sunat de urgență la salvare: „Sunt într-o stare absolut execrabilă”

Selly a sunat de urgență la salvare: „Sunt într-o stare absolut execrabilă”

GALERIE FOTO (2)

Selly a anunțat pe InstaStory-ul de la Instagram că a avut nevoie urgent de intervenția medicilor.

Ce s-a întâmplat

Sursa: InstaStory, Instagram, Shelly

Selly susține față de urmăritorii săi, faptul că avea multe proiecte în derulare, printre care unul se demara la mare pentru câteva zile. Însă în jurul orei cinci dupa-amiaza, Selly se afla la birou și a simțit deodată simptome precum: gât iritat, durere și frisoane.
Acasă ajuns, vlogger-ul a făcut febră, 40 de grade. Panicat și îngrijorat de starea sa de sănătate, a luat de grabă telefonul și a sunat la salvare.

Salvarea nu a venit la timp

Salvarea nu a venit decât după 1 h și 20 de minute, timp în care Selly s-a urcat în mașină și s-a dus singur la spital. Acesta a susținut că starea pe care o avea la momentul respectiv nu putea aștepta atâta timp: „Eram deja mort”.
Ajuns la spital, medicii i-au pus o perfuzie și i-au făcut un test rapid antigen COVID-19, care a iesit negativ. Totuși la un test PCR, s-a furnizat un rezultat pozitiv.
Vloggeru-lui îi pare rau ca va fi nevoit să renunțe la unele proiecte din cauza rezultatului pozitiv la COVID-19, susținând că are o formă gravă, deși este vaccinat.
Mă simt „slăbit, distrus fizic ca și organism”, a declarat Selly. Este groaznic ceea ce i se întâmplă și speră să-și revină in trei, patru zile. Deasemenea și-a anunțat urmăritorii că nu va sta pe rețelele sociale preț de câteva zile, pentru a se insănătoși.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: