Redactia.ro
Home » Exclusiv » Selly s-a dezbrăcat de secrete și a dat tot din casă! Cum decurge relația cu Smără, dar și ce schimbări va face pe YouTube: ”Va fi un real succes”

Selly s-a dezbrăcat de secrete și a dat tot din casă! Cum decurge relația cu Smără, dar și ce schimbări va face pe YouTube: ”Va fi un real succes”

GALERIE FOTO (5)

Andrei Șelaru sau Selly, așa cum îl cunoaște toată lumea, și-a deschis sufletul și a vorbit cu sinceritate despre viața sa personală și profesională într-un interviu inedit pentru Redactia.ro. Tânărul a abordat o mulțime de subiecte, care mai de care mai interesante, dezvăluind în premieră care sunt proiectele la cer lucrează în acest moment, dar și ce planuri de viitor are.

Care e dinamica relației dintre Selly și Smaranda

De mai bine de 5 ani, Selly și Smaranda formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi au o mulțime de activități împreună și fac tot posibilul să evolueze și să învețe unul de la celălalt. Tânărul ne-a povestit care este, de fapt, dinamica în relația lor și care este realul motiv pentru care nu au ajuns niciodată în pragul despărțirii.

„În orice relație există certuri și discuții, însă niciodată nu am avut certuri serioase, niciodată nu am avut despărțiri, nici pentru o scurtă perioadă. Nu ne-am despărțit niciodată, nici măcar pentru câteva ore, pentru că eu cred pe bune că ne potrivim și avem o chimie reală. Suntem raționali amândoi”, a declarat în exclusivitate pentru Redactia.ro.

Selly, alături de Smaranda
Selly, alături de Smaranda

Ce planuri are Selly pentru vara anului 2023

Selly a vorbit cu bucurie despre planurile pe care le are vara aceasta. Se pare că artistul lucrează de zor la următorul său film, ce va avea marea premieră în această iarnă, după cum susține chiar el. Surpriza a venit în momentul în care a anunțat că este gata să își deschidă un alt canal de YouTube, cu un conținut bazat numai pe o anumită nișă.

„Lucrăm la următorul film pe care îl vom lansa iarna aceasta. De asemenea, lucrez la consolidarea conținutului pe canalul meu de YouTube și la lansarea unui canal secundar de YouTube. Asta e o informație pe care o anunț în premieră, aici la voi. După 11 ani de YouTube, lansez un al doilea canal de YouTube care cred că va fi un adevărat succes. Va avea un format de tip „Reacții” (Reacting Show) și cred că va merge foarte bine”, a explicat Selly.

Distracția nu va lipsi vara aceasta, după cum susține chiar artistul. Se pare că el și Smaranda plănuiesc să aibă parte de două vacanțe frumoase, doar că partenera bărbatului  va fi cea care se va ocupa de organizare, după cum susține chiar el.

„Vara asta vreau să fac două vacanțe. Nu am apucat să mă gândesc la treaba asta încă. Nu sunt eu cel mai bun organizator de concedii și vacanțe. Lucrurile astea cad în sarcina Smarandei. Ea se pricepe să organizeze cele mai tari vacanțe. La mine e cu munca mai mult”, a mai adăugat acesta.

Selly lămurește problema lui Central Cee, de la „Beach, Please!” 2023

Succesul colosal pe care l-a avut festivalul „Beach, Please!” l-a șocat chiar și pe Selly, care a fost pe deplin încântat de tot ceea ce s-a întâmplat. În ceea ce privește scandalul stârnit de unele persoane cu privire la prestația lui Central Cee, fostul membru 5 GANG a ținut să lămurească lucrurile.

„Nu a declarat Central Cee nicăieri cum că ar fi fost dezamăgit de România și personal nu cred că a fost dezamăgit. Cred că personal fiecare artist are propriul său tip de show. Sunt unii artiști la care publicul țipă mult mai mult, dar un artist care are piese mai liniștite nu înseamnă ca a avut o performanță mai proastă”, a specificat tânărul.

Ediția a treia a festivalului este așteptată cu nerăbdare de toți cei care iubesc muzica bună, iar Selly nu a ratat ocazia de a spune câteva cuvinte despre ceea ce va urma. 6ixnine și NLE Choppa sunt doar doi dintre cei 25 de artiști care vor urca pe scenă în 2024.

„Va exista și ediția a treia. Am vândut deja peste 10.000 de bilete la ediția din 2024 și asta fără să anunțăm data evenimentului, ceea ce e o cifră record pentru întreaga industrie de ticketing românească. Nu s-a mai văzut așa ceva până acum. Să vinzi 10.000 de bilete, în câteva zile, la un an distanță, fără să anunți data. Momentan, artistul care va reveni este 6ix9ine. Este singurul anunțat, dar vor mai fi mulți alții”, a declarat Selly pentru Redactia.ro.

Evoluția lui Selly și dorința lui pentru societatea românească

Întrebat de reporterul nostru dacă se gândea vreodată că va ajunge să influențeze atât de multă lume și dacă va ajunge să cunoască gustul succesului, Selly a mărturisit cu sinceritate că nu se aștepta niciodată la asta. Tânărul a povestit faptul că în copilărie nu știa la ce să se aștepte în ceea ce privește business-ul, tocmai de aceea a fost o surpriză destul de mare chiar și pentru el.

„Pe partea de Business habar nu aveam unde avea să mă ducă viața, dar pe partea de notorietate, în ceea ce privește mediul online, nu pot spune că credeam, însă visam la ideea de a fi pe o scenă, la ideea de a te cunoaște o țară întreagă, însă nu aveam cum să sper, deoarece YouTube-ul nu era la nivelul la care este acum”, susține tânărul.

Selly face parte din categoria tinerilor care își doresc să facă o schimbare în România, tocmai de aceea a ținut să își exprime liber gândurile cu privire la societatea în care trăim. Vedeta speră ca noua generație să profite la maxim de noile oportunități oferite de prezența internetului și să facă tot posibilul pentru a se dezvolta din toate punctele de vedere.

„Mi-aș dori să văd mai mulți oameni care se bucură de această egalitate de șanse pe care o oferă internetul. Lucrurile s-au schimbat dramatic odată cu adopția rapidă a internetului în România. Foarte mulți tineri au șanse egale cu cele ale copiilor din America sau UK, din țări mult mai dezvoltate. Ar trebui să profităm mai mult de asta. Asta mi-aș dori să se schimbe în societate”, a concretizat Andrei Șelaru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: