Redactia.ro
Home » Știri » Semnele care prevestesc apocalipsa. Cum va arăta planeta peste un milion de ani

Semnele care prevestesc apocalipsa. Cum va arăta planeta peste un milion de ani

Semnele care prevestesc apocalipsa.

Semnele care prevestesc apocalipsa. Site-ul The Futurist a prezentat câteva scenarii, privind viitorul omenirii. Se spune că peste câțiva ani va avea loc Apocalipsa, iar omenirea va dispărea. Dar nu și Pământul! Ce se va întâmpla cu acesta?

Semnele care prevestesc apocalipsa. Cum va arăta planeta peste un milion de ani

Semnele care prevestesc apocalipsa. În ultimii ani s-au schimbat multe lucruri și au avut loc schimbări majore dacă privim Pământul. Oamenii de știință sunt de părere că peste un milion de ani, oamenirea nu va mai exista, iar pâmântul va rămâne singur.

Cu toate astea, speciliștii susțin că dacă întoarcem privirea în urmă cu un milion de ani, putem observa că o schimbare poate fi posibilă. Pe atunci, Pământul era complet diferit la suprafață. Planeta se afla în epocă glaciară, fiind supusă unor temperatuuri scăzute, iar multe animale care erau obișnuite cu acel mediu au dispărut. Cu trecerea anilor, continentele erau în mare măsurp aceleași cu cele din ziua de astăzi, iar harta lumii era puțin diferită. Totodată, nivelurile apei erau suficient de scăzute pentru a crea poduri tereste între continente.

Oamenii de știință susțin că există prognoze care arată că ființele viitorului vor fi mai mult roboți decât oameni. De asemenea, un al scenariu arată că, peste un milion de ani, toată gheața terestră a Pământului nu va mai exista, iar nivelul mării va crește cu o sută de metri.

Planetele se vor dezintegra

Temperaturile se vor schimba radical, iar lumea va dispărea sub valurile uriașe. Mai mulyt, fenomenele naturii ar putea deveni de necontrolat. Există și scenarii care spun că va exista o revenire extraordinară, cu păduri înverzite care vor acoperi întreg pământul. Cel mai rău scenariu arată că o lovitură directă ar putea distruge complet stratul de ozon terestru, făcând ca toate creaturile să piară. Până acum au existat două ipoteze referitoare la sfârșitul lumii.

Specialiștii spun că apocalipsa se va extinde atât de mult, încât toate planetele se vor dezintegra. De asemenea, o altă ipoteză se referă la faptul că Universul își va mări dimensiunea până în momentul în care tot ceea ce îl compune se va distruge. „Până acum, credeam că acesta fie se va distruge sub propria greutate, fie se va extinde la infinit, producând dezintegrarea planetelor care îl compun. Noi propunem o nouă variantă – Marea Ruptură a Universului „, a declarat Robert Caldwell, cercetător în cadrul Dartmouth College din Hanover, SUA.

Noua teorie arată că Universul se extinde cu o viteză mai mare, accelerarea fiind produsă prin acțiunea materiei întunecate. Se credea că sfârșitul lumii va avea loc peste circa 22 de miliarde de ani, dar, pe măsură ce apar noii informații despre modul în care evoluează materia întunecată, această perioadă se restrânge. „Credem că timpul limită nu poate fi mai mic de 1,2 ori faţă de vârsta totală a Universului. Prin urmare, suntem de părere că sfârşitul acestuia va avea loc peste 2,8 miliarde de ani”, susţin astronomii americani. Un exemplu este statul american California și regiunea Australiei. În aceste zone apar vârtejurile de foc, iar acestea vor crește în intensitate, pe măsură ce încălzirea globală se va accentua.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: