Redactia.ro
Home » Stil de viață » Semnificația viselor. Ce înseamnă atunci când visezi șobolani

Semnificația viselor. Ce înseamnă atunci când visezi șobolani

semnificația viselor

Interpretarea viselor este un domeniu vast și fascinant. Semnificația viselor ne permite să ne accesăm subconștientul pentru a ne exprima dorințele și sentimentele.

Mintea umană este capabilă să genereze și să inventeze imagini cu toate acestea. Visele noastre sunt mai mult decât experiențe personale, unice. Ele sunt produsul stimulilor externi și chiar al propriilor noastre gânduri: temeri, amintiri ș dorinte. De aceea interpretarea viselor găsește răspunsuri comune pentru teme care ne apar în vis.

Semnificația viselor este fundamentală pentru a înțelege starea noastră emoțională, pentru că, în timp ce visam, avem ocazia să răspundem la toate întrebarile pe care le punem pe parcursul zilei în timp ce suntem treji.

Șobolanul în zodiacul chinezesc

În zodiacul chinezesc, șobolanul este prima zodie (primul animal). Știe să se bucure de plăcerile vieții, este curios din fire, un oportunist. Șobolanul are o personalitate carismatică și știe să se învăluie într-o aură de mister. Este fidel în dragoste și devotat prietenilor.

Neîncrezător din fire, Șobolanul este foarte discret în ceea ce privește viața sa personală. Este hipersensibil și nu suportă să fie luat peste picior sau să i se facă reproșuri. Dacă se simte amenințat oricât de puțin, devine imediat agresiv și atacă primul.

Ce înseamnă atunci când visezi șobolani

Te-ai întrebat vreodată, de exemplu, ce înseamnă când visezi șobolani? Semnificația visului depinde de modul în care vezi șobolanul în viața reală. Șobolanul reprezintă o varietate de lucruri din viața reală, totul depinzând de scenariul visului.  Visele cu șobolani reprezintă, adesea, emoții si situatii negative, scrie sfatulparintilor.ro. Cu toate acestea unele vise ar putea reprezenta lucruri pozitive din viata ta.

Animalul din vis poate sugera că ceva sau cineva te plictisește sau îți „consumă” viața. Dacă visezi că ești mușcat de un șobolan ar trebui să fii atent la ce se întâmplă în jurul tău. E posibil ca cineva să te trădeze. Visul poate să mai însemne decepție în viața reală. Sau poate însemna și că tu nu poți fi de încredere.

În cazul în care visezi un șobolan mort înseamna că emoțiile tale pot fi compromise. Mai exact, este vorba despre emoții necontrolate de frică în legătura cu o situație anume din viața reală. Ar mai putea indica un lucru încheiat, ca de exemplu o prietenie, relație, job sau o fază a vieții. Pe de altă parte, dacă tu ucizi un șobolan, înseamnă că îți vei învinge inamicii. Dacă o persoană te tradează tu vei avea ultimul cuvânt.

Un șobolan într-o cușcă ar putea fi o reflecție a sentimentelor care te încearcă în viața de zi cu zi. Dacă în vis apare un șobolan alb poate simboliza că vei trece prin momente dificile însă pe care le vei depăși cu succes. Dacă e negru, atunci vei fi păcălit sau trădat. Un șobolan maro reprezintă boala sau trădarea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini