Redactia.ro
Home » Horoscop » Zodiacul lunii aprilie. Care sunt cele mai afectate zodii la capitolul sănătate

Zodiacul lunii aprilie. Care sunt cele mai afectate zodii la capitolul sănătate

Zodiacul lunii aprilie

Zodiacul lunii aprilie. Un eveniment astrologic important va avea loc pe 5 aprilie 2020 și va afecta toate zodiile. Unii native vor descoperi adevăruri de mult ascunse, iar alții își vor vedea sănătatea pusă în pericol. Haideți să vedem, așadar, ce au prezis astele pentru luna aprilie.

Zodiacul lunii aprilie: Berbec

Viața sentimentală o să vă dea bătăi de cap. Vă doriți mai multă libertatea, iar asta contravine dorințelor și necesităților partenerilor de viață. În cuplurile vechi, puțină distanță ar putea fi binevenită. Ai grijă, însă, cum dozezi libertatea primită. În plus, la greu, e mereu bine să ai pe cineva aproape. Iar zilele ce vor urma nu sunt tocmai vestitoare de bine. S-ar putea să vă confruntați cu niște probleme de sănătate pe care e bine să le tratați din pripă.

Taur. Tu-ți dorești să trăiești singur anumite experiențe, însă cei apropiați nu te înțeleg. Fă cumva și găsește o cale de mijloc fără să te izolezi. Vorbește cu cei dragi despre aceste nevoi ale tale. De asemenea, e bine să-ți faci niște controale preventive pentru o evaluare a stării de sănătate dacă n-ai mai făcut-o de mult. Începând cu 19 aprilie, vei avea un tonus bun, echilibru emotional și puterea de a face cât mai multe lucruri.

Rac. Dacă ai niște probleme de sănătate mai vechi, e timpul să nu le mai amâni. Investighează ce te supără mai în profunzime, n-ai vrea să ai surprise neplăcute. Puterea de recuperare a Racilor este sporită în luna aprilie, așa că e timpul potrivit pentru a te pune pe primul loc.

Zodii afectate la capitolul sănătate: Leu

Sănătatea îți poate ridica probleme în luna aprilie, însă dacă vei face schimbările potrivite în stilul de viață totul se va aranja. Optează pentru un regim de viață sănătos și fă mișcare cât poți de mult. Nu uita să te odihnești și să-ți prioritizezi acitivitățile, astfel încât să nu te epuizezi.

Săgetator. Nativii care au probleme mai vechi de sănătate, sunt sfătuiți să-și facă investigațiile medicale necesare. Dacă te știi cu afecțiuni cornice, monitorizează-le cât mai bine cu putință în această perioadă.

Pești. Pe tine te neliniștesc o multitudine de gânduri. Ai face bine să găsești un echilibru emotional pentru a putea să-ți ții sănătatea mentală și fizică pe linia de plutire. Altfel, ce gândești o să se transpună fizic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini