Redactia.ro
Home » Monden » Serghei Mizil a vorbit despre amintirile sale cu soții Ceaușescu. Afaceristul avea o relație apropiată cu aceștia

Serghei Mizil a vorbit despre amintirile sale cu soții Ceaușescu. Afaceristul avea o relație apropiată cu aceștia

Serghei Mizil se numără printre bărbații din țara noastră cu o vastă experiență de viață. Și-a început afacerile încă din perioada comunismului, iar recent a vorbit despre relația foarte apropiată pe care o avea cu soții Ceaușescu. Aceștia l-au susținut în planurile sale, așadar își amintește cu drag de momentele petrecute alături de ei. 

Serghei Mizil a vorbit despre amintirile sale cu soții Ceaușescu. Afaceristul avea o relație apropiată cu aceștia

Serghei Mizil a făcut parte dintre apropiații lui Nicolae Ceaușescu, alături de care a și locuit o bună perioadă de timp. Legătura dintre cei doi s-a consolidat atunci când sora afaceristului a fost într-o relație cu dictatorul, iar apoi prietenia dintre ei a continuat.

„Am fost familie cu Nicu Ceaușescu, a stat cu mine în casă vreo 15 ani. Am stat împreună. A avut o relație cu sora mea și stătea cu noi. Și la mare și la munte. Stătea cu noi, bine mergea și la el acasă… cu familia Ceaușescu nu am avut nicio amintire cu cei doi, cu Nicolae și cu Elena Ceaușescu. Singurul care a stat cu noi, un om deosebit, a fost Ilie Ceaușescu, fratele lui Nicolae Ceaușescu, care era un om de o simplitate, un om extraordinar. Elena mi-a zis odată că oamenii ca mine nu au ce căuta în societate și am zis că eu pot să rămân afară oricând. Acum, dacă stau mai bine să mă gândesc, avea dreptate”, a povestit Serghe Mizil, notează wowbiz.ro.

Ce sfaturi a primit Serghei Mizil de la Elena Ceaușescu

Deoarece erau foarte apropiați, Serghei Mizil a primit chiar sfaturi de viață de la Elena Ceaușescu. Aceasta și-a dorit să-l îndrume și să-l ajute, în timp ce el a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a reuși în viață.

„Un om ca mine, ce am făcut eu, acum dacă făcea orice băiat, îl ducea la pârnaie. Multe rele, făceam ce un om normal nu făcea. Ea a avut chestia asta… ea la început a vrut să ne crească pe noi, nu rău, că dacă te uiți la copiii ei sunt toți cu carte adevărată. A vrut să ne crească pe toți așa mai cu orientări spre ce voiau ei, cu mine nu s-a legat nimic și m-a lăsat în pace. Ei nu mi-au făcut nimic. E aiurea să nu-i faci nimic unuia care a făcut ce am făcut eu. Normal, când a vrut să-l ducă pe Nicu spre politică, au vrut să ne separare. Eu am înțeles și ne-au și separat”, a mai spus acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: