Redactia.ro
Home » Știri » Serghei Mizil, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. „Pentru un bărbat e greu să stai cu o femeie ca ea”

Serghei Mizil, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. „Pentru un bărbat e greu să stai cu o femeie ca ea”

Serghei Mizil, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Serghei Mizil, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a șocat pe toată lumea, mai ales pe cei apropiați cuplului. Serghei Mizil, prieten bun cu impresara, a vorbit despre despărțirea celor doi, făcând dezvăluiri șocante.

Serghei Mizil, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. „Pentru un bărbat e greu să stai cu o femeie ca ea”

Serghei Mizil, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi au confirmat divorțul, iar Anamaria Prodan a făcut declarații surprinzătoare despre separarea de antrenor. Vedeta a lămurit lucrurile odată pentru totdeauna, mărturisind că nu mai există nicio cale de împăcare. Serghei Mizi a vorbit, recent, despre divorțul celor doi, făcând dezvăluiri șocante.

Părerea lui Serghei este că Reghe a luat decizia de a se îndrepta către altă femeie pentru că soția sa este foarte puternică. ”Eu am vorbit cu Prodanca. Într-un fel era de așteptat, că și aici e tot așa, că și Prodanca e o fire foarte tare și foarte independentă. E chiar drăcoasă Prodanca, mie îmi place mult de ea. Și pentru un bărbat e greu să stai cu una care e așa, că ea tot timpul a vrut să impună, să dicteze.Părerea mea este în felul următor: când faci parte din showbiz, ești persoană publică la nivelul lor, cum arată el, cum arată ea, e foarte greu să rămâi într-o căsnicie. Pentru că e tentant, te matolești, dai peste una, te aiurește, ți-o s..e, te dă peste cap, du-te acasă, nu? Și invers. Și e foarte greu să …Trebuie să ai foarte multă putere să te stăpânești, să fii mai purisan. Dar așa, că vin piese de-ți cad chiloții din c@r… să stai să ce? Dacă te uiți și afară. Câte cupluri de astea celebre stau mult timp? Nu stau! Vine aia, l-a făcut și știi cum e… p…a nu știe carte. Tentațiile sunt clare. Îți scriu alea pe Facebook, îți arată, te fac, te omor… Eu am mers în club și-au ridicat alea țâțele. Dacă ești matol, mai știi ce faci? Te-ai dus și…”, a spus Serghei Mizil pentru Cancan.ro

Ce spunea Reghecampf despre familia, în urmă cu doi ani

Într-un interviu acordat împreună cu întreaga familie, Laurențiu Reghecampf a vorbit desprea viața lui și a copiilor lui în Dubai. Interviul a avut loc în Dubai, pe vremea când acesta era antrenor la Al-Wasl Dubai. Acesta a vorbit foarte deschis despre legătura sa cu Anamaria, mărturisind că are o familie incredibilă și că nu mai are nevoie de absolut nimic altceva. Întrebat care este secretul căsniciei lor, Reghe a spus următoarele:„Suntem oameni normali. Faptul că avem dialog, vorbim, nu ne plictisim unul de celălal, este foarte important lucrul acesta. Și exact ce spunea și Ana, respectul este cel mai important într-o relatie. Plus că avem o familie incredibilă, cred eu că nu avem nevoie de nimic. Sănătate și atât”, spunea Reghecampf despre familia sa.

Anamaria Prodan a declarat în emisiunea lui Măruță că nu este dispusă să se mai împace cu tatăl copilului ei, dar cu toate astea va fi mândră de fiecare realizare a lui. Potrivit acesteia, Reghe va pleca din această căsnicie doar cu un apartament pe care îl deține în America.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: